Naslovnica Najave Najave za petak, 19. srpnja

Najave za petak, 19. srpnja

SISAK – Ministar zdravlja prof. dr.sc. Rajko Ostojić i sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel svečano će otvoriti novi prostor Zavoda za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije, u petak, 19. srpnja 2013. godine, s početkom u 11.30 sati.

SISAK – Ministar zdravlja prof. dr. Rajko Ostojić otvorit će novouređeni Zavod za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije u petak, 19. srpnja u 11,30 sati, Ulica 1. svibnja 20, Sisak. Uz ministra, svečanosti će prisustvovati županija Sisačko-moslavačke županije Marina Lovrić Merzel, ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu prim. dr. Maja Grba-Bujević te ravnatelj županijskog Zavoda za hitnu medicinu dr. Mesud Peco. Nakon prigodnog programa i obilaska, predviđene su izjave za medije u 12,15 sati.

PETRINJA – Udruge Graine d´Europe, Initsiativa te Udruga Iks organiziraju prikazivanje kratkih filmova snimljenih na području grada Petrinje u sklopu „Europe in Motion“, međunarodnog projekta kojeg provode tri udruge, iz Francuske, Bugarske i Hrvatske, a koji se bave promicanjem forme filma kao alata za izražavanje svojih stavova o Europskoj uniji.Prikazivanje filmova održati će se u petak 19. srpnja, s početkom u 21 sat, u prostorijama Udruge Iks, Turkulinova 9, Petrinja.

Komentirajte