Naslovnica Najave Najave za srijedu, 17. srpnja

Najave za srijedu, 17. srpnja

SISAK – Zamjenik sisačko-moslavačke županice Zdenko Vahovec sudjelovat će na prezentaciji povodom početka realizacije projekta “SAFE LIFE” – specijalizirane usluge za siguran i neovisan život”. Prezentacija će se održati u srijedu, 17. srpnja 2013. godine u prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe Sisak, Oktavijana  Augusta 3, s počekom u 10 sati.

SISAK – Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček, sa suradnicima, održat će u srijedu, 17. srpnja 2013. godine, u 12 sati konferenciju za novinare na kojoj će se osvrnuti na prvih mjesec dana svog mandata, te javnost izvijestiti o stanju u gradskom proračunu i sustavu koje su zatekli novi gradski čelnici. Konferencija za novinare održat će se u Velikom kabinetu Gradske vijećnice.

MAJUR – Rehabilitacijski centar za stres i traumu iz Zagreba i Narodna knjižnica i čitaonica Majur u srijedu 17. srpnja s početkom u 18,00 sati organiziraju razgovaraonicu na temu „Stres u svakodnevnom životu”. Razgovaraonica, koju će voditi magistrica Daša Poredoš Lavor, bit će održana u Narodnoj knjižnici i čitaonici Majur a razgovarat će se o stresu, izvorima stresa i oblicima podrške, kvaliteti života u poslijeratnoj društvenoj zajednici, PTSP-u i obitelji, te važnosti prilagodbenih kapaciteta za zdraviji i sigurniji život u sadašnjosti. Svi zainteresirani za temu dobro su došli.

Komentirajte