Naslovnica Najave Najave za utorak, 16. srpnja

Najave za utorak, 16. srpnja

SISAK – Policijska uprava sisačko-moslavačka u suradnji s Uredom glavnog ravnatelja policije i međunarodnom organizacijom UNDP, će u utorak, 16. srpnja od 10,00 do 13,00 sati na prostoru Gradske tržnice Sisak uz predstavljanje novog vizualnog identiteta, provodi Nacionalnu preventivnu kampanju “Manje oružja, manje tragedija”. U ovoj kampanji sudjelovati će djelatnici Hrvatskog centra za razminiranje iz Siska, zatim policijski službenici Protueksplozijske zaštite sa službenim psom za detekciju eksploziva, članovi paintball kluba Sisak, dvije grupe predškolske djece dječjeg vrtića Sisak stari, kontakt policajci Policijske postaje Sisak te policijski službenici Policijske uprave zagrebačke s robotom “Theodorom”.

SISAK – S ciljem upoznavanja stanja u županijskim i gradskim uredima koji se bave rješavanjem zaprimljenih zahtjeva za ozakonjenje nezakonito izgrađenih zgrada, ministrica Anka Mrak Taritaš s predstavnicima će u utorak 16. srpnja 2013. posjetiti Sisačko-moslavačku županiju gdje će održati sastanak sa županicom Marinom Lovrić Merzel, gradonačelnicom Grada Siska Kristinom Ikić Baniček, gradonačelnikom Grada Petrinje Darinkom Dumbovićem, gradonačelnikom Grada Kutine Andrijom Rudićem te pročelnicima županijskih i gradskih upravnih odjela. Sastanak će se održati u vremenu od 09:00 do 10:30 sati, u Uredu županice Sisačko-moslavačke županije na adresi Stjepana i Antuna Radića 36, Sisak, a na njemu će biti govora o broju zaprimljenih zahtjeva te o mogućnostima njihovog što skorijeg rješavanja. Nakon sastanka, ispred zgrade Ureda županice, od 10:30 do 10.45 sati predviđene su izjave za medije.

SISAK – Zamjenik sisačko-moslavačke županice Zdenko Vahovec i pročelnica Upravnog odjela za upravljanje pristupnim fondovima i poticajnim sredstvima Tatjana Puškarić održat će konferenciju za novinare u utorak, 16. srpnja 2013. godine u sjedištu Županije, Sisak, S.i A. Radića 36 (veliki kabinet-II.kat), s početkom u 12 sati. Na konferenciji za novinare će biti predstavljene provedene projektne aktivnosti i ostvareni rezultati projekta “Korak prema vrhu-ISKRA/Step2Peak,Activate&Respond2Kids-SPARK”financiran sredstvima Programa za cjeloživotno učenje Comenius Regio partnerstva. Bit će predstavljen i priručnik “Iskustva u prepoznavanju i razvoju nadarene djece i mladih” pripremljen u sklopu projekta u suradnji svih projektnih partnera.

KUTINA – Prva sjednica Gradskog vijeća Grada Kutine bit će održana u utorak, 16. srpnja 2013. godine, u 15,00 sati
u prostorijama Gradskog vijeća, Trg kralja Tomislava 12.

Komentirajte