Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 15. srpnja

Najave za ponedjeljak, 15. srpnja

SISAK – U povodu obilježavanja pogibije Dubravka Pukšeca, prvog Siščanina poginulog u Domovinskom ratu, u ponedjeljak 15. srpnja 2013. godine u 10 sati položeni će biti vijenci i zapaljene svijeće na njegovom grobu na Gradskom groblju Viktorovac. Izaslanstvo grada Siska, u ovom obilježavanju koje organiziraju Udruga ratnih veterana 2.GB Gromovi, podružnica SMŽ, te njegovi suborci i prijatelji iz Udruge „Tomčev put i prijatelji,  predvodit će zamjenik gradonačelnika Marko Krička. Tradiciju obilaska groba pokojnog Dubravka Pukšeca pokrenuli su njegovi prijatelji jer pokojni branitelj Pukšec nema živućih članova svoje obitelji koji bi mogli održavati sjećanje na ovog domoljuba i heroja Domovinskog rata.

SISAK – Sindikat INAŠ organizira akciju s ciljem upozoravanja građana diljem Hrvatske “na sustavno pretvaranje INA-e, ugledne i moćne naftne kompanije, u MOL-ovu podružnicu”. Akcija se održava istovremeno u pet hrvatskih gradova: Zagrebu, Sisku, Osijeku, Rijeci i Splitu, a u Sisku će se odvijati na križanju Ulice Franje Lovrića i Ulice Ivana Kukuljevića Sakcinskog (kraj Hotela Panonija) u ponedjeljak 15. srpnja 2013. godine s početkom u 11 sati. Kako bi pod sloganom „INA radi, MOL se gradi“ demonstrirali svoju budućnost, zaposlenici INA-e će građanima Siska besplatno očistiti vjetrobranska stakla i pokloniti prigodne žvakače gume. Za to vrijeme će se predstavnik sindikata INAŠ Zlatko Marčec obratiti okupljenim predstavnicima medija i biti dostupan za sva potencijalna pitanja.

KUTINA – Konferencija za novinare će se održati u ponedjeljak, 15. srpnja o.g. u 11,00 sati u Gradskoj vijećnici, Trg kralja Tomislava 12. Na konferenciji će gradonačelnik Grada Kutine Andrija Rudić govoriti o aktualnostima u radu Gradske uprave.

Komentirajte