Naslovnica Vijesti Sisak Pjesma Bambi Molestersa u seriji “Breaking Bad”

Pjesma Bambi Molestersa u seriji “Breaking Bad”

Kako donosi jutarnji.hr pjesma “Chaotica” sisačkog surf benda The Bambi Molesters uvrštena je u soundtrack posljednje sezone jedne od najpopularnijih svjetskih serija, “Breaking Bad” u režiji Vincea Gilligana.

Zadnja, peta sezona serije podijeljena je u dva dijela, a prvi, koji se sastoji od osam epizoda, prikazivan je od prošlog ljeta do jeseni. Drugi dio započinje s emitiranjem 11. kolovoza ove godine, a u Dancing Bearu, izdavačkoj kući Bambi Molestersa, potvrđuju  da su “Chaoticu” producenti serije uvrstili u petu epizodu koja će na AMC-ju biti prikazana 15. rujna.

The Bambi Molesters naći će se tako u društvu bendova i izvođača kao što su The Oh Sees, TV On The Radio, Mick Harvey, The Be Good Tannyas, Calexico, Beastie Boys, Gnars Barkley, Danger Mouse, ali i John Coltrane, Nancy Sinatra, Los Zafiros i ZZ Top te mnogih drugih važnih imena čija je glazba odabrana za pojedine epizode.

Molestersi su na soundtracku uvršteni posredstvom zagrebačkog Dancing Bear Publishinga koji ih zastupa u Hrvatskoj i inozemstvu. “Chaotica” je atmosferični instrumental s njihovog hvaljenog albuma “Sonic Bullets: 13 From The Hip” iz 2001.

– Izvrsno, drago nam je što smo se našli u super seriji i u odličnom društvu – komentirao je Pavičić, gitarist Bambi Molestersa i autor pjesme “Chaotica”.

www.jutarnji.hr

Komentirajte