Naslovnica Najave Najave za subotu, 06. srpnja

Najave za subotu, 06. srpnja

BUDAŠEVO – Budaševčani se već tradicionalno prve subote u mjesecu srpnju zabavljaju na Turniru ulica koji okuplja sve mještane Budaševa, ali i Novog Sela Palanječkog. Utrka u štiklama, belot, povlačenje užeta, nogomet … samo su neke od disciplina u kojima će se u subotu, 6. srpnja natjecati stanovnici naselja Budaševo na Tradicionalnom turnirom ulica. I ove godine Budaševčani će se probuditi uz tradicionalnu „DVD budnicu“ od šest sati, a natjecanja počinju od 10 sati. I dok se stanovnici naselja najviše pripremaju za odmjeravanje snaga na nogometnom terenu, najviše publike ipak se okupi oko dama koje se natječaju u utkama na štiklama. Cjelodnevno druženje završit će podjelom medalja i pehara najuspješnijima, te zabavnim programom u večernjim satima.

SISAK – Sisački Caffe Default slavi ove subote, 06. srpnja, svoj 8. rođendan. Ujutro od sedam do 13 sati, uz Naručenu kavu, gratis je medica. Akustični duet iz “Žive legende” Alen Opačić Hrvat (Leteći odred, Adastra, Rafo, Emina…) i Tomislav Kramarić, nastupaju od 10,30 sati. Od 22 sata nastupa band Father, u svom Cover obliku “Padre”.

ŠIŠINEC – U organizaciji Zajednice udruga športskih ribolovaca invalida i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske 06. srpnja (subota) 2013. godine održati će se 5. ribička alka invalida i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske „Šišinec 2013.“ na rijeci kupi kod Spomen gaja 102. brigade, mjestu stradavanja velikog broja sudionika 102. brigade HV u mjestu Šišinec, Grad Sisak. U 11 sati održat će se misa zadušnica za sve poginule branitelje u Mjesnoj crkvi u Šišincu, u 12 sati bit će polaganje vijenaca na spomen obilježju 102. brigade HV. Procesija sudionika obilježavanja se nastavlja do mjesta stradavanja pripadnika 102. brigade, te puštanje vijenaca niz rijeku Kupu. U 12,30 sati početak je natjecanja u 5. ribičkoj alki invalida i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske.

Komentirajte