Naslovnica Vijesti SMŽ Na području Sunje teško ozlijeđena dvojica traktorista

Na području Sunje teško ozlijeđena dvojica traktorista

Jučer su se na području Sunje dogodila dva stradavanja traktorista u kojima su oba zadobila teške tjelesne ozljede koje, srećom, nisu opasne za život.

Oko šest sati u mjestu Paukova ozlijeđen je 57-godišnjak iz Madžara koji je na nizbrdici na poljskom putu ležao ispod traktora i popravljao ga. Iako je traktor bio ugašen u jednom trenutku se pokrenuo niz nizbrdicu te je desni kotač prešao preko njegovog tijela. Daljnje kretanje traktora spriječio je muškarac koji je bio pored traktora te skočio na traktor i skrenuo ga na hrpu drva gdje se i zaustavio. Potom je svojim automobilom prevezao ozlijeđenog u sisačku bolnicu gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju.

Oko devet sati u šumi u mjestu Kostreši Šaški ozlijeđen je 60-godišnji Siščanin koji je svojim traktorom uz uzbrdicu vukao 10-metarski trupac, promjera oko 30 centimetara, te se u jednom trenutku prednja strana traktora podigla, ali je traktorist iskočio s njega prije nego se traktor prevrnuo. Prilikom doskoka je teže ozlijeđen.

Komentirajte