Naslovnica Vijesti Sisak Vatrogasna mladež pokazala usvojene vještine

Vatrogasna mladež pokazala usvojene vještine

Najmlađi članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava VZG Sisak odmjerili snage

Na nogometnom igralištu NŠK Borac iz Novog Sela, u subotu, 29. lipnja održano je natjecanje vatrogasnih desetina djece i mladeži Vatrogasne zajednice Grada Siska. Logistiku ovog natjecanja u cijelosti su vrlo uspješno odradili članice i članovi DVD-a Mladost Sisak.
Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 33 vatrogasne desetine, od toga 17 desetina djece od 6 do 12 godina i 16 desetina mladeži od 12 do 16 godina.
Kao gosti na ovom natjecanju nastupile su po jedna desetina djece i mladeži DVD-a Mošćenica (VZG Petrinja) i desetina mladeži DVD-a Sunja (VZO Sunja).
Svi natjecatelji za sudjelovanje dobili su prigodne zahvalnice i medalje organizatora (VZG Sisak), a desetinama koje su zauzele prva tri mjesta dodijeljeni su pehari i majice.

Najbolje desetine po kategorijama:
Djeca ženske: 1. DVD Gušće, 2. DVD Stara Drenčina, 3. DVD Budaševo.
Djeca muški: 1. DVD Mladost Sisak, 2. DVD Greda, 3. DVD Budaševo II.
Mladež ženske: 1. DVD Topolovac 2. DVD Gušće, 3. DVD Mladost Sisak.
Mladež muški: 1. DVD Mladost Sisak, 2. DVD Gušće, 3. DVD Topolovac II,


Završetak natjecanja obilježen je postrojavanjem svih 330 natjecatelja koje je svečano pozdravio i rezultate proglasio predsjednik VZG Siska Ivica Šolaja. Zahvalnice i medalje svim natjecateljima uručio je zapovjednik VZG i JVP Sisak Miroslav Golub. Pehare i prigodne majice najboljima uručili su, zamjenik gradonačelnice Grada Siska Marko Krička i predstavnik Croatija siguranja Sisak Josip Kuzmić. U ime VZG Siska – organizatora i domaćina natjecanja DVD-a Mladost Sisak, svim natjecateljima, njihovim trenerima i voditeljima, te sucima i tehničkom osoblju, je zahvalio predsjednik Ivica Šolaja, te ih pozvao na daljnji rad za što bolje rezultate na narednom županijskom natjecanju.

Veljko Đurić

Komentirajte