5.7 C
Sisak
Subota, 4 prosinca, 2021

Siščani “pucali” u Vrbovcu

- Marketing-spot_imgspot_img

U Vrbovcu je 16.06.2013., povodom dana grada Vrbovca, održan 10. KUP grada Vrbovca u streljaštvu – serijska zračna puška za seniorske i juniorske kategorije. Uz sisački klub natjecali su se i klubovi iz Končanice, Marije Bistrice, Donje Stubice, Daruvara, Velikog Trgovišća, Bjelovara, Čućerja i  domaćini iz Vrbovca.

Najuspješnija ekipa bila je iz Marije Bistrice koja je osvojila prvo mjesto sa 565 krugova dok je sisačka ekipa, koju su sačinjavali članovi Nataša Acs, Tihomir Ilijević i Goran Čorić, sa samo šest krugova manje zauzela drugo mjesto. Treće mjesto sa 555 krugova osvojila je ekipa iz Končanice.

Pojedinačno gledajući mušku kategoriju, iz kluba najbolji je bio Tihomir Ilijević koji je osvojio peto mjesto sa 188 krugova zatim Hrvoje Orlić 11.mjesto i Goran Čorić 12.mjesto sa 182 kruga, Milan Marjanović 13.mjesto i Željko Orlić 14.mjesto sa 181 krugom, dok je skromno 23.mjesto sa 173 kruga osvojio Siniša Lovreković .

Iako je i u ženskoj kategoriji konkurencija bila jaka ipak je nsisačka predstavnica Nataša Acs osvojila broncu sa 189 krugova jer joj je drugo mjesto preotela Tihana Rab (Končanica) samo zbog bolje serije, a Nina Krvar (Bjelovar) osvojila prvo mjesto samo za jedan krug više (190). Iz našeg kluba u toj kategoriji pucala je još i Davorka Božurić koja je osvojila sedmo mjesto sa 172 kruga.

Ovim turnirom je završena sezona za seniore.

Tihana_Rab,_Nina_Krvar,_Nataša_Acs

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti