Naslovnica Sport Ostali sportovi Lijep uspjeh Jasenovčana na atletskom juniorskom PH u Čakovcu

Lijep uspjeh Jasenovčana na atletskom juniorskom PH u Čakovcu

Ovog vikenda Čakovec je bio domaćin atletskog Prvenstva Hrvatske za mlađe juniore i juniorke na kojemu je nastupilo preko 300 atletičara i atletičarki iz 30 klubova  Hrvatske, među njima i petero članova Jasenovačkog atlteskog kluba.

Jasenovčani su i ovaj put bili uspješni – osvojene su dvije medalje. Valentina Jurić se nakon jednomjesečne stanke zbog ozljede vratila na stazu i osvojila 2. mjesto na 400m prepone, a potpuno iznenađenje priredila je Josipa Gajdoš, koja je u utrci na 2000 m zapreke osvojila 3. mjesto popravivši rekord za više od pola minute.

Još su nastupili Marija Martić – 7. na 400m prepone, Tomislav Ćurdo – 9. na 400m prepone, te Silvija Alich – 12. na 200m – svi sa novim osobnim rekordima.

Prema riječima trenera Šepovića u klubu su vrlo zadovoljni postignutim rezultatima. Sada im predstoje pripreme za naredna natjecanja – idućeg vikenda prvenstvo Hrvatske imaju mlađe kategorije, a za dva vikenda juniori, gdje će Valentina Jurić pokušati potvrditi normu za svjetsko prvenstvo za mlađe juniorke.

jasenovac cakovec

Komentirajte