Naslovnica Najave Najava za srijedu, 05. lipnja

Najava za srijedu, 05. lipnja

PETRINJA – U srijedu (5. lipnja 2013.) s početkom u 09.00 sati Željko Nenadić, dosadašnji gradonačelnik Grada Petrinje u prostoru Male vijećnice održati će konferenciju za novinare s temom osvrta na rezultate drugog kruga izbora za gradonačelnika Grada Petrinje. Na konferenciji za novinare Željko Nenadić će održati i oproštajno obraćanje uoči napuštanja dužnosti gradonačelnika Grada Petrinje.

KUTINA – Hrvatska gospodarska komora i ove godine organizira najveću i općepoznatu nacionalnu akciju „Kupujmo hrvatsko“ i “Vrijedne ruke“, kojima promovira hrvatske kvalitetne proizvode, poglavito nosioce prestižnih znakova „Hrvatska kvaliteta“ i „Izvorno hrvatsko“. HGK Županijska komora Sisak organizira akciju „Kupujmo hrvatsko“ u srijedu, 5. lipnja od 9 do 16 sati u Kolodvorskoj ulici u Kutini.

SISAK – U srijedu, 05. lipnja, u 19 sati u  Odjelu za odrasle sisačke knjižnice bit će održana promocija knjige Male rasprave ovelikim stvarima, autora  Leszeka Kolakowskog. Gosti na promociji su urednik Damir Agičić, dr.sc.Hrvoje Klasić, Jasmin Novljaković, prijevod, Enes Kišević, glumac.

Komentirajte