Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 03. lipnja

Najave za ponedjeljak, 03. lipnja

SISAK – Predstavljanje projekta „Stručnom praksom do novih vještina u CNC tehnologijama“, projekta koji je Tehnička škola Sisak kandidirala i za koje je dobila sredstva iz programa Leonardo da Vinci bit će u knjižnici Tehničke škole Sisak u ponedjeljak 3. lipnja u 9,30 sati. Biti će riječi i o odobrenim novim strukovnim programima u Tehničkoj školi i to za zanimanja strojarski računalni tehničar, tehničar za elektroniku i tehničar za računalstvo.

SISAK – Dječji vrtić Sisak Stari u ponedjeljak, 03.06. svečano obilježava skori ulazak Republike Hrvatske u Europsku uniju.Ovaj događaj pod nazivom “Mali Siščani ususret Europi” odvijat će se u dvorištu objekta Ciciban koji se nalazi u ulici Oktavijana Augusta 1, u Sisku.Početak programa je u 10:00 sati.

SISAK – OŠ Braća Ribar u Sisku je škola domaćin ovogodišnjeg obilježavanja 4. Eko dana u organizaciji Inicijative za održivi razvoj grada Siska. Obilježavanje ove već tradicionalne manifestacije će se održati u ponedjeljak, 3. lipnja s početkom u 11.00 sati.

SISAK  – U ponedjeljak, 3. lipnja 2013. godine, u Izbornom stožeru koalicije „Sigurno najbolje za Sisačko-moslavačku županiju“, u Sisku, Ante Starčevića 5, s početkom u 12 sati, održat će se konferencija za novinare, povodom rezultata  Drugog kruga lokalnih izbora.

Komentirajte