Naslovnica Najave Najave za srijedu, 29. svibnja

Najave za srijedu, 29. svibnja

SISAK – Izvanredna tiskovna konferencija će se održati dana 29.05.2013. (srijeda) u 9.30 sati u prostorijama uprave Gradske tržnice Sisak,
I.K. Sakcinskog  28. Tema tiskovne konferencije:   Kaznena prijava protiv SDP- ove kandidatkinje za županicu Marine Lovrić Merzel zbog   izrečene klevete na račun Gradske tržnice Sisak.

PETRINJA – U srijedu, 29. svibnja 2013., u prostoru Male vijećnice Grada Petrinje s početkom u 8.30 sati održat će se prijam Željka Nenadića, gradonačelnika Grada Petrinje za zborove Srednje škole Petrinja. Ženski zbor Srednje škole Petrinja osvojio je prvo mjesto na Državnom natjecanju zborova Republike Hrvatske dok je mješoviti zbor na istom natjecanju bio treći.

PETRINJA, SISAK, NOVSKA, KUTINA – U srijedu 29. svibnja predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Tomislav Karamarko te Milijan Brkić, čelnik  Izvršnog izbornog stožera te članovi Izvršnog odbora stožera posjetiti će Sisačko – moslavačku županiju. Protokol za taj dan je sljedeći :

–    08.30 Zagreb  – polazak za Petrinju
–    10.00 Petrinja – Motivacijski skup + info štand
–    11.00 Petrinja– polazak za Sisak
–    12.00 Sisak – Motivacijski skup + info štand
–    13.00 Sisak – Ručak (Hotel „Panonia“)
–    15.00 Sisak – polazak za Novsku
–    16.00 Novska – Motivacijski skup + info štand
–    17.00 Novska – polazak za Kutinu
–    17.30 Kutina – Motivacijski skup + info štand

SISAK – Konferencija za novinare predstavnika triju stranaka: Stranka umirovljenika, Nezavisni seljaci Hrvatske i Zelena lista, bit će održana u srijedu, 29. svibnja 2013. godine, s početkom u 14 sati na adresi Rimska 3 u Sisku. Tema konferencije za novinstvo je: Aktualna politička situacija.

SISAK CAPRAG – Capraška knjižnica obilježit će u srijedu, 29. svibnja, od 17 sati Svjetski dan sporta. Održava se pod pokroviteljstvom gradonačelnika Siska i pod patronatom hrvatskog saveza športske rekreacije “Šport za sve”.

KUTINA – Kandidatkinja za županicu koalicije „Sigurno najbolje za Sisačko-moslavačku županiju“ i aktualna županica, Marina Lovrić Merzel, će u srijedu, 29. svibnja 2013. godine, od 9 sati, na Gradskoj tržnici u Kutini, u društvu kandidata za gradonačelnika Kutine, Andrije Rudića,  provesti neko vrijeme u društvu građana.

SISAK – U srijedu, 29. svibnja, na Trgu bana Josipa Jelačića bit će održan središnji skup kandidatkinje za gradonačelnicu Siska Kristine Ikić Baniček na kojem će nastupiti Ruswaj i Zabranjeno Pušenje. Početak je u 20 sati.

PROGRAM:
20,00 sati    Govor Kristine Ikić Baniček

20,05 sati    Govor Marine Lovrić Merzel, predsjednice ŽO SDP SMŽ i kandidatkinje za županicu SMŽ

20,10 sati              Govor Zorana Milanovića, predsjednika SDPH i predsjednika Vlade RH

20,15 sati            Nastup predgrupe Ruswaj

21,00 sati            Nastup grupe Zabranjeno pušenje

Komentirajte