Naslovnica Najave Najave za utorak, 28. svibnja

Najave za utorak, 28. svibnja

SISAK – U utorak, 28. svibnja 2013. godine, s početkom u 9 sati, u prostoru Izbornog stožera koalicije „Sigurno najbolje za Sisačko-moslavačku županiju“ (Sisak, Ante Starčevića 5), predsjednici županijskih organizacija Hrvatske demokratske regionalne stranke (HDRS) i Stranke demokratske akcije Hrvatske (SDAH), Rajko Mladenović i Šaban Kadrić, obratit će se javnosti na konferenciji za novinare, s temom „Drugi krug lokalnih izbora“.

SISAK – Pročelnik Upravnog odjela za informiranje građana, odnose s javnošću i prava nacionalnih manjina Tomislav Dovranić održat će u utorak, 28. svibnja 2013. godine u 12 sati u velikom kabinetu gradske vijećnice Grada Siska (Rimska  26) konferenciju za novinare na kojoj će najaviti događanja koja će biti organizirana u prigodi proslave Dana grada, 4. lipnja.

PETRINJA – U utorak, 28. svibnja, u prostoru Male vijećnice Grada Petrinje s početkom u 12 sati održati će se prijam Željka Nenadića, gradonačelnika Grada Petrinje za mlade rukometaše RK „Petrinja“ (2002. godište) koji su na nedavno održanom Prvenstvu Hrvatske u Križu (18. i 19. svibnja 2013.) u mini rukometu osvojili naslov viceprvaka Hrvatske.

KUTINA – Konferencija za novinare će se održati u utorak, 28. svibnja 2013. godine u 12,00 sati.u prostorijama VPŠ Libertas , Športski centar Kutina, Ulica Hrvatskih branitelja 8. Teme konferencije će biti: završetak prve generacije stručnih prvostupnika i prvostupnica, proširenje programa na diplomski studij i upisi u novu akademsku godinu. Na konferencije će govoriti: prof. dr.sc. Duško Pavlović, dekan VPŠ Libertas,    prof.dr. sc. Davor Perkov, prodekan za nastavu, mr.sc. Davor Žmegač, gradonačelnika Grada Kutine i  Željko Tomičić, pročelnik UO za društvene djelatnosti i opće poslove.

PETRINJA – U utorak, 28. svibnja 2013., s početkom u 15 sati Željko Nenadić, gradonačelnik Grada Petrinje u Jošavici će otvoriti početak radova na izgradnji vodovodne mreže.

SISAK – U utorak, 28. svibnja, Dječji odjel sisačke knjižnice domaćin je, u 17 sati, velikoj proljetnoj utrci puževa, koja se održava uz Svjetski dan igre.

MALA LUDINA – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel će sa suradnicima posjetiti tvrtku Moslavačka priča d.o.o. Mala Ludina, Gaj 3, u utorak, 28. svibnja 2013. godine, s početkom u 12 sati. Tom prigodom županica će, u pratnji vlasnika Stjepana Martinaca i direktorice Snježane Ožecki razgledati trenutno najveći turistički objekt na području Općine Velika Ludina.

Komentirajte