Naslovnica Najave Najave za subotu, 25. svibnja

Najave za subotu, 25. svibnja

MUŽILOVČICA – Temeljem godišnjeg plana održavanja vježbi u Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje, na nivou naše županije održati će se pokazna vježba na temu traganja i spašavanja u Parku prirode „Lonjsko polje“. Ovom pokaznom vježbom s elementima stvarnih situacija, želimo da se vide i međusobno upoznaju sposobnosti glavnih subjekata te usklade djelovanja u slučajevima traganja i spašavanja na kopnu i u rijeci. Tako će u vježbi sudjelovati pripadnici: policije, gorske službe spašavanja, tim hitne medicinske pomoći, vatrogasci iz 5 lokalnih DVD-ea, radioamateri te djelatnici Javne ustanove Parka prirode i PUZS Sisak. Vježba će se održati u subotu, 25. svibnja 2013. godine, s početkom u 08:00 sati u selu Mužilovčica.

KUTINA, PETRINJA, NOVSKA – Sa subote na nedjelju, od kasnih popodnevnih sati 25.svibnja do jutarnjih sati 26. svibnja, na području  Postaja prometne policije Sisak i Kutina te Policijske postaje Petrinja i Novska provesti će se akcija nadzora alkoholiziranosti sudionika u prometu.

LIPOVLJANI – Na poziv načelnika Općine Lipovljani Maria Ribara, sisačkomoslavačka županica Marina Lovrić Merzel sa suradnicima nazočit će zajedničkom druženju s mještanima Općine Lipovljani u središnjem parku u Lipovljanima (u slučaju lošeg vremena u Društvenom domu)  u subotu, 25. svibnja 2013., u 20.00 sati.

Komentirajte