Naslovnica Najave Najave za petak, 24. svibnja

Najave za petak, 24. svibnja

KUTINA – Tiskovna konferencija koja se odnosi na komentar provedenih lokalnih izbora za gradonačelnika i Gradsko vijeće grada Kutine, te predstavljanje izabranih Gradskih vijećnika iz redova HNS-a će se održati u prostorijama HNS-a u petak, 24. svibnja 2013. godine s početkom u 10:00 sati.

GLINA – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel posjetiti će ekološke proizvođače na području Grada Gline u petak, 24. svibnja 2013. godine. U 10.00 sati posjetit će Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo vlasnika Nikole Petkovića, Donje Selište, Ulica Kozarica bb koji se bavi ekološkom proizvodnjom kupina i malina. Najpoznatiji proizvod ovog gospodarstva je kupinovo vino, za koje je višestruko nagrađivan.     Nakon toga u 11.15 sati posjetit će Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo vlasnika Tanasija Jovića, Mali Gradac 107 koji se bavi ekološkom proizvodnjom šljive i oraha, te uzgojem ovaca i koza.

PETRINJA – U petak, 24. svibnja 2013. godine u 10,00 sati u Zgradi političkih stranaka u Petrinji, Trg dr. Franje Tuđmana 13, Koalicija “Svi smo mi Petrinja – Nastavimo započeto” (HDZ, HSS, BUZ), održati će konferenciju za medije na temu: “OCJENA 1. IZBORNOG KRUGA I OSVRT NA 2. IZBORNI KRUG”

PETRINJA – Konferenciju za novinare će u petak, 24. svibnja 2013. godine u 11.30 sati održati kandidat za sisačko-moslavačkog župana Ivo Žinić na Željezničkom kolodvoru u Petrinji.   Tema konferencije za novinare bit će osvrt na županijske projekte koji se navodno upravo ostvaruju u Sisačko-moslavačkoj  županiji.

SISAK – U petak, 24. svibnja 2013. godine, s početkom u 15:30 sati u hotelu „Panonija“ kandidatkinja za gradonačelnicu Kristina Ikić Baniček i Predrag Matić sastat će se s udrugama proisteklim iz domovinskog rata.

SISAK – U petak, 24. svibnja 2013. godine s početkom u 18:15 sati održat će se konferencija za medije kandidatkinje za gradonačelnicu Kristine Ikić Baniček i potpredsjednika SDP-a Zlatka Komadine. Nakon konferencije za medije kandidatkinja za gradonačelnicu Kristina Ikić Baniček i potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina družit će se s građanima na terasi „Malog Kaptola“.

KUTINA – Zamjenik sisačko-moslavačke županice Andrija Rudić nazočit će svečanom otvorenju XX. izložbe vina Hrvatske i vina izvornih sorti “MoslaVina 2013” u petak, 24. svibnja 2013. godine, Vinski dvor Kutina, Radićeva 3, s početkom u 16.30 sati.  Između 200 uzoraka koji će biti predstavljeni na ovoj izložbi, uz vina Moslavine, bit će izvornih hrvatskih sorti vina s hrvatskih otoka, priobalja, kontinentalnih vinskih regija i nekoliko gostiju iz susjednih zemalja.

Komentirajte