Naslovnica Izdvojeno Pintarić u 2. krugu očekuje pobjedu

Pintarić u 2. krugu očekuje pobjedu

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare gradonačelnik i kandidat za gradonačelnika koalicije Svi za Sisak, Dinko Pintarić, zahvalio je svim Siščankama i Siščanima koji su na nedjeljnim  izborima dali potporu koaliciji Svi za Sisak i donijeli izbornu pobjedu.

„Ova pobjeda dokaz je da više od 8 tisuća naših sugrađana želi stabilnost koju smo im mi pružili. Žele i sigurno sutra koje im mi nudimo. Dobiveni  broj glasova pokazuje nam da ćemo i u nastavku ove izborne utrke, u drugom krugu, dobiti podršku većine građana i da ću, sa zamjenicima, nastaviti predvoditi ovaj grad. Zahvaljujući Vašim glasovima osigurat ćemo i većinu u gradskom vijeću te stabilnost  u funkcioniranju svih gradskih ustanova i trgovačkih društava. Zato želim zamoliti sve naše simpatizere i članove da i za dva tjedna izađu na birališta i daju nam svoje povjerenje.  Mi ne obećavamo kule babilonske i ne gradimo Potemkinova sela. Mi nismo hladni partijski birokrati.  Mi samo našim građanima želimo sigurno sutra.“ poručio je Dinko Pintarić.

Tom prilikom još je jednom pozvao predsjednicu sisačkog SDP-a Kristinu Ikić  Baniček na sučeljavanje, jedan na jedan, koje je do sada vješto izbjegavala. „Predlažem joj da se sučeljavanje održi u petak, 24. svibnja 2013., u 18 sati u Domu kulture Kristalna kocka vedrine. Predlažem i da se to sučeljavanje direktno prenosi na Radio Quirinusu  i Radio Sisku, te Jabuka TV-u, te predlažem da moderator bude novinar Večernjeg lista Danijel Prerad. Predlažem i da gospođa Baniček  u publici ima 50 posto svojih simpatizera, a neka 50 posto bude prepušteno mojim simpatizerima. Nadam se da ću na ovaj poziv dobiti barem kakav takav odgovor ili ću šutnju smatrati izbjegavanjem sučeljavanja pa će građani moći prepoznati tko nudi kvalitetniji program za razvoj ovog grada. „ zaključio je Pintarić.

Kako doznajemo Dinko Pintarić je potvrdio nedolazak na sučeljavanje s Ikić Baniček kojeg HTV organizira, i prenosi, u četvrtak u 14,30 sati.

Komentirajte