Naslovnica Najave Najave za srijedu, 22. svibnja

Najave za srijedu, 22. svibnja

SISAČKO MOSLAVAČKA ŽUPANIJA – U srijedu, 22. svibnja od 10 do 15 sati na području Policijske uprave sisačko-moslavačke biti će provedena akcija usmjerena na nadzor vozača bicikla, mopeda i motocikla.

SISAK – U srijedu, 22.05.2013., u Hotelu Panonija u 10:00 sati u organizaciji Centra za žene Adela Sisak i Autonomne ženske kuće Zagreb, održat će se prezentacija Izvještaja o ljudskim pravima pod nazivom „Implementacija hrvatskog zakonodavstva vezanog uz partnersko nasilje“ kojeg su autorice predstavnice američke organizacije Advocates for Human Rights iz Minesotte, a koja ujedno ima konzultantski status pri Odboru za ljudska prava Ujedinjenih naroda, te u suradnji s Bulgarian Gender Research Foundation i Autonomnom ženskom kućom Zagreb.

SISAK – Konferenciju za medije održati će sisačka koalicija “hrabrost za promjene” (SDP,HNS,HSU) u srijedu 22. svibnja 2013. godine s početkom u 11,00 sati u prostorijama SDP-a (Zgrada političkih stranaka, S. i A. Radića 20). Tema je konferencije sisački Potemkin.

Komentirajte