8 C
Sisak
Petak, 29 ožujka, 2024

Najave za četvrtak, 16. svibnja

Datum:

Marketing

KUTINA – Konferencija za novinare će se održati u  četvrtak, 16. svibnja 2013. godine u 09,00 sati u Gradskoj vijećnici, Trg kralja Tomislava 12. Na konferenciji,  na kojoj će nazočiti gradonačelnik Davor Žmegač, pročelnici Upravnih odjela i Pripravnici,  obavit će se podjela  Ugovora o stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa između Grada Kutine  i pripravnika.

KUTINA – Udruga vinogradara i voćara Moslavine „Lujo Miklaužić“ i Turistička zajednica grada Kutine organiziraju 20. izložbu vina Hrvatske i vina izvornih sorti – MoslaVINA Kutina 2013. koja će se održavati od 24. do 26. svibnja. Ovogodišnji program prezentirati će se na press konferenciji koja će se održati u četvrtak 16. svibnja u 10 sati, u Vinskom dvoru Kutina (Radićeva 3). Na press konferenciji nazočiti će: pročelnik Up. odjela za razvoj, gosp. i up. imov. grada Kutine – Hrvoje Krmelić, predsjednik Udruge „Lujo Miklaužić“- Mladen Lisak,  potpredsjednica Udruge „Lujo Miklaužić“ – Biserka Stojić, zamjenica direktorice TZG Kutine – Marijana Musij.

PETRINJA – U četvrtak (16. svibnja 2013.) s početkom u 09.30 sati Željko Nenadić, gradonačelnik Grada Petrinje obići će novouređeno autobusno stajalište na Trgu dr. Franje Tuđmana (park).

SISAK – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel sa suradnicima u četvrtak 16. svibnja 2013. godine u 11,00 sati posjetiti novi prostor Zavoda za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije u Sisku, Ulica 1. svibnja bb.  U okviru „Dana otvorenih vrata Hitne“ Zavod za  hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije širom otvara vrata posjetiteljima kojima će predstaviti novi prostor.

PETRINJA – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel s članovima Uprave HŽ infrastrukture obići će radilište na željezničkom kolodvoru u Petrinji gdje je započela obnova pruge Sisak Caprag-Petrinja, u četvrtak, 16. svibnja 2013. godine, s početkom u 15 sati.    Revitalizacija pruge Sisak Caprag-Petrinja osnova je za poboljšanje gospodarskog razvoja toga kraja, a vrijednost projekta je 87 milijuna kuna.

SISAK  – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel sa suradnicima nazočiti će programu učenika Strukovne škole Sisak u prigodi početka radova na novoj Obrtničkoj školi u četvrtak, 16. svibnja 2013. godine u Sportskoj dvorani Brezovica u Sisku, s početkom u 20.30 sati.

Možda vas zanima...

Najave za petak, 29. ožujka

SISAK - Sisački biskup Vlado Košić predvodit će misna...

Najave za četvrtak, 28. ožujka

SISAK - Sisački biskup Vlado Košić predvodit će misna...

Najave za srijedu, 27. ožujka

SMŽ - U srijedu, 27. ožujka, na cijelom području...

Najave za utorak, 26. ožujka

SISAK - 24. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije će...