Naslovnica Najave Najave za srijedu, 15. svibnja

Najave za srijedu, 15. svibnja

KUTINA – Konferencija za novinare povodom prijave EU projekta “Prijamni centar u Lonjsko polje – Repušnica” na natječaj unutar Operativnog programa za regionalnu konkurentnost (IPA  IIIc) objavljen od Središnje agencije za financiranje i ugovaranje (SAFU) će se održati u srijedu, 15. svibnja 2013. godine u 10,00 sati u Gradskoj vijećnici, Trg kralja Tomislava 12. Cilj projekta je razvoj turizma i iskorištavanje turističkih potencijala Parka prirode Lonjsko polje s Moslavačke strane. Govornici na konferenciji će biti: mr.sc. Davor Žmegač, gradonačelnik, Hrvoje Krmelić, dipl.ing., pročelnik Upravnog odjela za razvoj, gospodarstvo i upravljanje imovinom, Mišel Novosel, dipl.ing.građ., voditelj pripreme projekta.

SISAK – Ministar znanosti, obrazovanja i sporta doc.dr.sc. Željko Jovanović i sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel svečano će položiti povelju u temelje nove Obrtničke škole u Sisku, I. Fistrovića bb, u srijedu, 15. svibnja 2013. godine, s početkom u 16 sati. Nova Obrtnička škola bit će površine 3.432 četvornih metara s 18 učionica i opremljenim praktikumom koji će udovoljavati potrebe srednjoškolskog strukovnog obrazovanja za gotovo 600 učenika u 27 obrazovnih programa. Vrijednost radova je 32,8 milijuna kuna.

SISAK – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel sudjelovati će u srijedu, 15. svibnja 2013. godine, na svečanom obilježavanju početka radova u Zagrebačkoj ulici u Sisku, s početkom u 19.00 sati, na parkiralištu Kauflanda.

SISAK  – Predavanje na temu „Crkva i umjetnost“ održat će ravnatelj Instituta za povijest umjetnosti u Zagrebu drs. sc. Milan Pelc, u srijedu 15. svibnja u 19 i 30 sati u sisačkom Velikom Kaptolu.

Komentirajte