10 C
Sisak
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Najave za petak, 26. travnja

Datum:

Marketing

SISAK – Udruga „Turistički klaster Lonjsko polje“  održat će redovnu izbornu Skupštinu  Klastera 26. travnja 2013. godine (petak), u Hotelu Panonija u Sisku,  I. K. Sakcinskog 21 s početkom u 10 sati.

SISAK – Gradonačelnik Dinko Pintarić posjetit će u petak, 26. travnja 2013. godine s početkom u 10 sati prostor Kluba mladih SKWHAT (Park perivoj Viktorovac bb). Igor Kovač, predsjednik Koordinacije udruga mladih Siska najavit će 10. Mali urbani festival, a gradonačelnik će im uručiti donaciju od 20 tisuća kuna za njihove programe.

SISAK – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel sa suradnicima posjetiti Industrijsko-obrtničku školu Sisak i Tehničku školu Sisak, M. Cvetkovića 2, u petak, 26. travnja 2013. godine, s počekom u 10,30 sati. Tom prigodom županica će, u pratnji ravnateljice Industrijsko-obrtničke škole Sisak Slađane Tadić i ravnatelja Tehničke škole Sisak Davora Malovića razgledati prostor škole i razgovarati s učenicima i djelatnicima škole.

SUNJA – Skupljanje potpisa za kandidatkinju za županicu Sisačko-moslavačke županije na lokalnim izborima u svibnju biti će na Tržnici u Sunji, u petak 26. travnja 2013. godine. Prikupljanje će se odvijati od osam do dvanaest sati, a od 9 sati volonterima će se pridružiti predsjednica Županijske organizacije SDP-a, aktualna županica i kandidatkinja Koalicije “Sigurno najbolje” za županicu Marina Lovrić Merzel.

POPOVAČA – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel sa suradnicima će nazočiti svečanom otkrivanju spomen obilježja hrvatskim braniteljima poginulima u Domovinskom ratu, koje će biti održano u petak, 26. travnja 2013. godine na novouređenom Trgu II ispred Doma kulture u Popovači, s početkom u 13 sati.

SISAK – Promocija knjige “Krugovi Bore Stambolije” Đure Tadića bit će održana u petak, 26. travnja, u Hotelu Panonija u 19 sati. Autor knjige Đuro Tadić nastoji ovime sačuvati sjećanje na nedovoljno vrednovanog i poznatog sisačkog arhitekta. Zbog prerane smrti, Boro Stambolija, koji je uz ostalo, projektirao zgrade Osnovne škole 22. lipnja, Doma za starije i nemoćne osobe, Robne kuće Grama i brojne druge kojima je promijenio vizuru grada, nikada nije dočekao zasluženo priznanje.

NOVSKA – U petak, 26. travnja, u 18 sati Rukometni klub Novska u športskoj dvorani Srednje škole Novska organizira i ugošćuje utakmicu prvaka SEHA lige RK Croatia Osiguranje i RK Poreč u drugom kolu prve Hrvatske rukometne  lige  – lige za prvaka. Pokrovitelj je gradonačelnik Grada Novske Antun Vidaković.

JANJA LIPA – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel ĆE otvoriti obnovljeni most preko rijeke Pakre u Janja Lipi u petak 26. travnja 2013. godine u 18,00 sati.

SISAK – Izvještajni Sabor Kluba žena sudionica Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije koji će se održati petak, 26.4.2013. godine, u 19 sati u sali Doma hrvatskih branitelja, Kralja Tomislava 5, Sisak.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Najave za petak, 26. travnja

SISAK - Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag.iur. u petak,...

Najave za četvrtak, 25. travnja

KUTINA - U četvrtak, 25. travnja 2024. godine s...

Najave za srijedu, 24. travnja

SISAK - Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i...

Najave za utorak, 23. travnja

HRVATSKA KOSTAJNICA - Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak, mag.iur., će...