Naslovnica Najave Najave za subotu, 20. travnja

Najave za subotu, 20. travnja

PETRINJA – I Grad Petrinja se uključio u kampanju Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš. Akcija  ima za cilj podizanje svijesti građana Hrvatske odnosno Grada Petrinje  o njihovoj ulozi u stvaranju i načinu odlaganja otpada, a kulminacija kampanje je akcija čišćenja nepravilno odbačenog otpada  u subotu, 20. travnja 2013. godine, području Grada Petrinje koja će se održati na 6  lokacija s početkom u 9 sati.

KUTINA – Turistička zajednica grada Kutine uz Dan planeta Zemlje proslavite u subotu, 20. travnja, u Kutini organizira jubilarnu desetu manifestaciju “Dan planeta Zemlje na biciklu u Moslavini”. Već tradicionalna rekreativna biciklijada vozit će se rutama koje prolaze moslavačkim krajem. Start je u 11 sati na Trgu kralja Tomislava u Kutini.

SISAK – Na tržnici “Kontroba” u Sisku u subotu, 20. travnja 2013. godine, prikupljat će se potpisi za kandidaturu županice M. Lovrić Merzel i njezinih zamjenika  od osam do dvanaest sati, a na samom početku (u 8 sati) volonterima će se pridružiti i predsjednica Županijske organizacije SDP-a, aktualna županica i kandidatkinja Koalicije za županicu Marina Lovrić Merzel.

KUTINA – HRVATSKA STRANKA PRAVA Gradska podružnica Kutina dana 20.04.2013 u vremenu od 09-12,00 sat ispred robne kuće u Kutini organizira prikupljanje potpisa za svoga kandidata za gradonačelnika grada Kutine gosp.Ivana Sladovića te promovira svoju listu za gradsko vijeće.

KUTINA – Na trgu ispred Robne kuće u Kutini u subotu, 20. travnja 2013. godine, prikupljat će se potpisi za kandidaturu Andrije Rudića za gradonačelnika Kutine i njegovih zamjenika od osam do dvanaest sati, a u 10 sati će se volonterima pridružiti i predsjednica Županijske organizacije SDP-a, aktualna županica i kandidatkinja Koalicije za županicu Marina Lovrić Merzel.

Komentirajte