Naslovnica Najave Najave za petak, 19. travnja

Najave za petak, 19. travnja

RAJIĆ – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel sa suradnicima posjetiti će Osnovnu školu  Rajić, u Rajiću, Trg hrvatskih branitelja 6, u petak, 19. travnja 2013. godine, s početkom u 11 sati. Tom prigodom županica će, u pratnji ravnatelja Damira Blažekovića, razgledati prostor škole i razgovarati s učenicima i djelatnicima škole.  Obnova fasade, odvodnja krovnih voda, projekt i zamjena kotlovnice i priključak na plin, te izmjena dijela prozorske stolarije  izvedeni su radovi na školi u koje je Županija uložila 963 tisuća kuna.

KUTINA – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel svečano će otvoriti obnovljenu županijsku cestu na dionici Kutina-Banova Jaruga u petak 19. travnja 2013. u 18,00 sati u Kutini (kod parkirališta Petrokemije). Obnovom dionice Kutina-Banova Jaruga, u dužini od 11 kilometara i vrijednosti radova u iznosu od 21 milijun kuna, dovršena je potpuna rekonstrukcija županijske ceste Popovača-Novska.

SISAK – Predizborni skup koalicije Svi za Sisak biti će održan u petak 19. travnja u 18,00 sati na Gradskoj tržnici “Kontroba” Sisak. Na skupu će govoriti izabrani zastupnici u Europskom parlamentu Ruža Tomašić i  Davor Ivan Stier, a u nastavku programa pjevat će Mladen Grdović.

SISAK – Društvo prijatelja HNK „Hajduk“ Split-Sisak, organizira 35.Jubilarnu „Bilu noć“ koja će se održati 19. travnja 2013.godine u sisačkom hotelu „Panonija“ s početkom u 20:30 sati.

NOVSKA – Izložba slika, pretežito ulja na staklu, Ivane Komel “Arabeske 2” biti će u Pučkom otvorenom učilištu Novska otvorena u petak, 19. travnja 2013. godine, u 19 sati.

Komentirajte