Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 18. travnja

Najave za četvrtak, 18. travnja

SISAK – Lions Club Sisak i Klub mladih Crvenog križa Gimnazije Sisak organiziraju humanitarnu akciju Mladi za mlade koja će se provesti na gradskoj tržnici Kontroba u Sisku u četvrtak, 18. travnja 2013. u prijepodnevnim satim. Tom prigodom mladi gimnazijalci će prodavati pečene ribice po prigodnoj cijeni od 10 kuna za porciju, a sav prihod je namijenjen socijalno ugroženoj djeci i mladima.

SISAK – Kandidat koalicije HDZ-HSS-HSP AS-BUZ  za sisačko-moslavačkog župana IVO ŽINIĆ i kandidat za njegovog zamjenika ŽELJKO KRAPLJAN održat će konferenciju za novinare u četvrtak, 18. travnja 2013. godine u 9  sati u prostorijama HDZ-a, S. i A. Radića 20, Sisak. TEMA: Kako je sisačko-moslavačka županica u samo nekoliko godina stekla ogromno bogatstvo. Na konferenciji za novinare podijelit ćemo sve materijale kojima raspolažemo i koji dokazuju naše tvrdnje u sumnjivo bogaćenje.

SISAK – Svečanost u povodu uručivanja odluka o dodjeli bespovratnih potpora u projektima “Tradicijski i umjetnički obrti” i “Nove investicije u proizvodne obrte” bit će održana u Hotelu “Panonija” u Sisku (Ulica Ivana Kukuljevića Sakcinskog 21) u četvrtak, 18. travnja 2013. godine, s početkom u 10 sati.  Kriterije natječaja za bespovratne potpore ove je godine zadovoljilo 54 vlasnika tradicijskih, umjetničkih i proizvodnih obrtničkih radionica. Odluke o dodjeli potpora obrtnicima će uručiti sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel.

SISAK – Konferencija za medije će se održati u četvrtak 18. travnja 2013. godine s početkom u 11,00 sati u prostorijama SDP-a (Zgrada političkih stranaka, S. i A. Radića 20). Tema konferencije je trenutna politička situacija u Gradu.

PETRINJA –  „Katalogainformacija Grada Petrinje 2009.-2013.“ će Željko Nenadić, gradonačelnik Grada Petrinje predstaviti predstavnicima medija 18. travnja 2013. (četvrtak) s početkom u 10 sati u prostoru Male vijećnice Grada Petrinje. Katalog sadrži projekte koji su u razdoblju od 2009. do 2013. godine realizirani na području Grada Petrinje.

KUTINA – Konferencija za novinare će se održati u četvrtak, 18. travnja o.g. u 11,00 sati u Gradskoj  vijećnici Grada Kutine, Trg kralja Tomislava 12. Na konferenciji će gradonačenik Davor Žmegač i njegovi zamjenici, dr. Vladimir Mičetić i Željko Uzel govoriti o raspuštanju Gradskog vijeća i radu gradonačelnika i zamjenika do izbora novih.

PETRINJA –  Podružnica Hrvatske stranke prava Petrinja saziva tiskovnu konferenciju 18. travnja 2013. (četvrtak) u 11.00 sati u zgradi političkih stranaka Trg dr. F. Tuđmana 13, Petrinja s dnevnim redom: 1.PREDSTAVLJANJE KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA I ZAMJENIKE GRADONAČELNIKA GRADA PETRINJE 2.PREDSTAVLJANJE  NOSITELJA LISTE ZA GRADSKO VIJEĆE GRADA PETRINJE 3.RAZNO.Tiskovnoj konferenciji nazočit će dužnosnici Pravaškog bloka „Za Petrinju zajedno“.

DESNO TREBARJEVO – Zadovoljstvo mi je izvijestiti Vas kako će pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo mr.sc. Zoran Vasić predstaviti projekt “Sustav navodnjavanja Općine Martinska Ves” u četvrtak, 18. travnja 2013. godine u dvorani Spomen doma “Braća Radić” u Desnom Trebarjevu, s početkom u 18 sati.

MARTINSKA VES – Županica Marina Lovrić Merzel sa suradnicima će sudjelovati na susretu “Razgovor županice sa stanovnicima Općine Martinska Ves” u četvrtak 18. travnja 2013. godine s početkom u 19.00 sati u dvorani Spomen
doma “Braća Radić” u Desnom Trebarjevu.

Komentirajte