Naslovnica Najave Najava za utorak, 16. travnja

Najava za utorak, 16. travnja

SISAK – Konferencija za tisak Hrvatske stranke prava će se održati 16.travnja 2013 . (utorak) u  prostorijama Hotela „Panonija „ u Sisku Ivana Kukuljevića Sakcinskog  21 s početkom u 10.00  sati. (TV sala). Na konferenciji će biti predstavljeni kandidati za gradonačelnike i zamjenike u Gradu Sisku te kandidati za župana i zamjenike. Također će biti potpisan sporazum HSP, HČSP i A-HSP o zajedničkom izlasku na lokalne izbore na nivou županije.

OSEKOVO – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel sa suradnicima posjetiti će Osnovnu školu  Popovača, Područnu školu Osekovo u utorak, 16. travnja 2013. godine, s početkom u 13 sati. Tom prigodom županica će, u pratnji ravnatelja Stanislava Kosa, razgledati obnovljeno krovište škole i razgovarati s učenicima i djelatnicima škole.

POPOVAČA – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel sa suradnicima posjetiti će Neuropsihijatrijsku bolnicu “Dr. Ivan Barbot” Popovača u utorak, 16. travnja 2013. godine s početkom u  14 sati.Tom prigodom Županica će predstaviti projekt Zavoda za forenzičku psihijatriju u Neuropsihijatrijskoj bolnici “Dr. Ivan Barbot” Popovača.

PETRINJA – 34. (svečana) sjednica Gradskog vijeća Grada  Petrinje će se održati u utorak, 16. travnja 2013. godine  u OPG Tišinić u Taborištu s početkom u 13,00 sati.

SISAK – Predstavljanje Programa za izbore 2013. koalicije “Hrabrost za promjene” održat će se u utorak 16. travnja 2013. godine u Hotelu Panonija dvorana Siscia II, u 18 sati. Kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Siska koalicije SDP-HNS-HSU Kristina Ikić Baniček predstavit će zajedno sa suradnicima predizborni Program, a podršku kandidaturi će izraziti i Anka Mrak – Taritaš, ministrica graditeljstva, Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta te Marina Lovrić Merzel, županica i predsjednica ŽO SDP SMŽ.

SISAK -Svečano potpisivanje koalicijskog sporazuma HDZ-a, HSS-a, HSP AS i  BUZ-a za Sisačko-moslavačku županiju će se održati u utorak, 16.travnja 2013.g., u 19.30 sati u Domu kulture Kristalna kocka vedrine u Sisku. Na svečanosti će se predstaviti kandidat koalicije za sisačko-moslavačkog župana te  njegovi zamjenici.

Komentirajte