Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 08. travnja

Najave za ponedjeljak, 08. travnja

SISAK – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel održat će konferenciju za novinare u ponedjeljak, 8. travnja 2013. godine s početkom u  10 sati u sjedištu Županije, Sisak, S. i A. Radića 36 (Veliki kabinet-II. kat). Tema konferencije za novinare je analiza stanja i poduzimanja mjera obrane od poplava na ugroženim područjima.

SISAK – U ponedjeljak, 8. travnja 2013. godine povodom Svjetskog dana zdravlja (koji se obilježava 7. travnja) u prostorijama Dnevnog centra slijepih (Sisak, Marina Držića 22), s početkom u 16.30 h održati će se razgovaraonica na temu ”Naše zdrave životne navike“. Na razgovaraonici bit će riječi o raznim ovisnostima današnjice, zdravoj prehrani, važnosti kretanja i bivanju u prirodi, te pozitivnim životnim stavovima. Razgovaraonicu koja je otvorenog tipa vodit će mr. sc. Daša Poredoš Lavor, a svi zainteresirani za temu dobro su došli.

SISAK – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel sa suradnicima sudjelovati na tribini “Razgovor županice s građanima Siska” u ponedjeljak, 8. travnja 2013. godine, s početkom u 19.00 sati u Društvenom domu INA Rafinerije nafte Sisak, A. Kovačića 1.

Komentirajte