Naslovnica Najave Najave za nedjelju, 07. travnja

Najave za nedjelju, 07. travnja

SISAK – Press konfrencija kandidata HDZ-a za Euro parlament  na čelu sa s nositeljicom liste Dubravkom Šuicom će se održati u nedjelju, 07.travnja 2013.g. u 12 sati u Hotelu Panonija.

PETRINJA – U nedjelju, 7. travnja 2013. godine od 15,00 sati do 16,00 sati, u caffe baru «Mliječni» i caffe baru «Croatica» u Petrinji održati će se javni skup povodom dolaska kandidata za EU parlament s kandidacijskih lista političkih stranaka HDZ, HSP dr. Ante Starčević i BUZ. Isti će se neformalno družiti s građanima te dati izjave medijima.

MOSLAVAČKA SLATINA – Obilježavanje 60. obljetnice HPD “Jelengrad” iz Kutine bit će u nedjelju, 7. travnja 2013. godine, u Planinarskoj kući u Moslavačkoj Slatini, s početkom u 12 sati.

NOVSKA – Predstavljanje kandidata HDZ-a za Europski parlament koje će se održati u nedjelju, 7. travnja 2013. godine u koncertnoj dvorani
Glazbene škole u Novskoj s početkom u 19 sati. Predstavljanju će nazočiti nositeljica liste HDZ-HSP dr. Ante Starčević-BUZ Dubravka
Šuica, te ostali kandidati zajedničke liste za Europski parlament. Nakon predstavljanja pozivamo Vas sve na kratki glazbeni program učenika Glazbene škole u Novskoj.

Komentirajte