Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 04. travnja

Najave za četvrtak, 04. travnja

SISAK – U četvrtak, 04. travnja, od 18 sati u capraškoj knjižnici koncert „U ozračju Uskrsa“ održati će KUD Spomenar Udruge umirovljenika Sisak.

PETRINJA – Željko Nenadić, gradonačelnik Grada Petrinje u četvrtak (4. travnja 2013.) s početkom u 11 sati u prostoru Male dvorane POU Hrvatskog doma u Petrinji nazočiti predstavljanju prijedloga „Strateškog plana razvoja turizma destinacije Petrinja“. Prezentaciju će voditi znanstveni tim  s Instituta za turizam u sastavu Renata Tomljenović, Snježana Boranić i Eduard Kušen.

KUTINA – Zamjenik sisačko-moslavačke županice Andrija Rudić nazočiti će redovnoj i izbornoj skupštini Udruge umirovljenika Grada Kutine koja će se održati u četvrtak, 4. travnja 2013. godine, u Domu umirovljenika Kutina, D. Domjanića 1, s početkom u 10 sati.

PETRINJA – U četvrtak, 4. travnja 2013. godine, u 18,00 sati u Maloj dvorani POU Hrvatski dom u Petrinji, u organizaciji izdavačke kuće TKANICA iz Zagreba i koalicije SVI SMO MI PETRINJA, održati će se tribina pod nazivom HRVATSKA NAKON OSLOBAĐANJA HRVATSKIH GENERALA ANTE GOTOVINE I MLADENA MARKAČA. Sudjeluju: prof. dr. sc. Zdravko Tomac i fra Anto Barišić, župnik Župe bl. pape Ivana Pavla II. u Petrinji.

Komentirajte