Naslovnica Najave Najave za subotu, 30. ožujka

Najave za subotu, 30. ožujka

SISAK – Gradska tržnica Sisak d.o.o. organizira manifestaciju „Ususret Uskrsu“ na tržnici Kontroba. U subotu 30. ožujka 2013. u  9 sati na ovoj  već tradicionalnoj  manifestaciji, Hrastelničanke  i maleni Hrastelničani obučeni u narodne nošnje i Folklorni  ansambla „ I. G. Kovačić „-  Dječja folklorna sekcija će posjetitelje i kupce  vratiti u dobra stara vremena  i  podsjetiti  ih na  već  pomalo zaboravljene tradicionalne običaje ukrašavanja uskrsnih pisanica i blagdanskog stola.

SISAK – Kandidat HDZ-a za sisačko-moslavačkog župana  IVO ŽINIĆ u subotu, 30. ožujka 2013. godine  na sisačkoj tržnici Kontroba, s početkom u 9 sati  građanima će dijeliti uskršnje pisanice.

KUTINA – Forum žena Gradske organizacije SDP-a Kutina organizira u subotu, 30. ožujka 2013., ispred Robne kuće u Kutini od 9 do 12 sati humanitarnu akciju za Zakladu Ana Rukavina, povodom Dana tulipana.

SISAK – U povodu blagdana Uskrsa, Košarkaški klub Savia organizira u subotu, 30. ožujka 2013. godine kadetski turnir godišta 1998. i mlađi. Na turniru, koji će se održati u sportskoj dvorani OŠ 22. lipnja, sudjelovat će četiri ekipe: Sisak, Duga Resa, Samobor i domaćin Savia. Organizator je osigurao prigodne nagrade za sve sudionike turnira. Turnir će u 10 sati otvoriti gradonačelnik Dinko Pintarić koji će tom prigodom mladim košarkašima pokloniti košarkaške lopte.

Komentirajte