Naslovnica Vijesti SMŽ Sisačko-moslavački gospodarstvenici na Međunarodnom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva...

Sisačko-moslavački gospodarstvenici na Međunarodnom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva u Dubrovniku

HGK Županijska komora Sisak u suradnji s Obrtničkom komorom Sisačko-moslavačke županije organizira zajednički nastup sisačko-moslavačkih gospodarstvenika na 10. Mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva od 21. do 24. ožujka 2013. u hotelu Tirena – Babin kuk u Dubrovniku. Sudjelovanje gospodarstvenika s područja županije financijski će poduprijeti HGK Županijska komora Sisak.

Na zajedničkom izložbenom prostoru površine 30 kvadratnih metara predstavit će se gospodarski subjekti s područja Sisačko-moslavačke županije – proizvođači ljekovitog bilja, proizvođači meda i suhomesnatih proizvoda, suvenira, narodnih nošnji i sl. Izlagači su Račić d.o.o. iz Hrvatske Kostajnice, Apis d.o.o. iz Siska, Gala Natura j.d.o.o. iz Lekenika, Oktalis-Pčelarstvo Bijelić iz Gline, Obrt Lola iz Siska, mesarsko trgovački uslužni obrt Promes-Cvanciger iz Siska, Radionica Narodno tkivo i vezivo iz Popovače, Udruga žena Iskra iz Novske te Turistička zajednica Sisačko-moslavačke županije.

I ove godine sajam će upotpuniti promocija proizvoda koji nose oznake „Izvorno hrvatsko“ i „Hrvatska kvaliteta“ s ciljem predstavljanja domaćih kvalitetnih proizvoda. Mediteranski se sajam profilirao kao najznačajnija sajamska priredba u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.
Na njemu će se i ove godine predstaviti gospodarski subjekti iz cijele Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja te nuditi svoje proizvode po promotivnim cijenama. Prema riječima organizatora predstavit će se više od 300 gospodarskih subjekta iz Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja.

Komentirajte