1 C
Sisak
Četvrtak, 9 prosinca, 2021

Solidan nastup sisačkih streljača

- Marketing-spot_imgspot_img

Na strelištu “Vrapčanski potok” u Zagrebu 09.03.2013. održano je ekipno i pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u gađanju standardnim zračnim oružjem. ŠSK “HVIDR-a SISAK” nastupio je s 5 natjecatelja. Žensku ekipu koja nastupa u 1. “A” ligi nadopunili su Dominik Kovačević i Nataša Acs.

Ekipa u sastavu Marina Mačković, Martina Marković i Patricia Marković. Nakon pet kola, osvojile su odlično 5. mjesto sa 29 bodova i 5713 krugova. To je najveći uspjeh kluba u 1. ligi i dokaz da se napreduje prema planu koji smo si zacrtali. Iako u posljednjem kolu nisu briljirale. Pogodile su 1138 krugova najviše zahvaljujući Marini koja je ovog puta pogodila 376 krugova. Rezultatski nisko, ali potpuno očekivano. Nedostatak treninga je učinio svoje. Tim rezultatom je zauzela 46. mjesto pojedinačno. Patricia je sa 379 krugova 38., dok je Martina pogodila 383 kruga što je bilo dovoljno tek za 30. mjesto. Pojedinačno je gađala Nataša Acs, sa pogođenih 375 krugova završila je na 49. mjestu.
U muškoj konkurenciji nastupio je Dominik Kovačević. Obzirom da standard pušku trenira tek od početka ove godine od njega se nije ni očekivao poseban rezultat. Sa 552 kruga osvojio je 55. mjesto.

U klubu su jako zadovoljni postignutim rezultatima. U trećoj sezoni, koliko se natječu u elitnom društvu, uspjeli su ući u “prvu petorku”. Iako Marina zbog obveza na fakultetu trenira sve manje, u sestre Marković se ulaže puno truda da postanu glavni dio ekipe.

Sljedeću subotu u Malinskoj, održat će se PH u kategoriji juniora i juniorki, pa će naši mladi strijelci imati priliku popraviti dojam sa seniorskog PH.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti