Naslovnica Sport Ostali sportovi Počinje Super rekreacijska liga kuglanja

Počinje Super rekreacijska liga kuglanja

Nakon gotovo četiri mjeseca druženja, 8. rekreacijska liga kuglanja je završena. Ove godine sudjelovalo je 14 ekipa, te se oko 150 kuglačkih rekreativaca natjecalo u ovoj ligi. Nakon 13 kola i 91 odigrane utakmice dobiveni su pobjednici. Naslov je osvojila ekipa HVIDR-e Sisak, koja je uspjela nadmašiti prošlogodišnjeg pobjednika ekipu Sisak Stari. To je ovoj ekipi četvrti naslov pobjednika. Drugo mjesto pripalo je ekipi petrinjskog UDVDR-a, dok su treći bili ekipa Sisak Stari.

Završnog dana odigrane su dvije revijalne utakmice, i to između ekipe najmlađih sudionika i ženske selekcije lige, te reprezentacije lige i pobjednika lige HVIDR-e Sisak.

Prvih šest ekipa steklo  je pravo sudjelovanja u Super rekreacijskoj ligi, a to su: HVIDR-a Sisak, UDVDR Petrinja, Sisak Stari, Umirovljenici Glina 1, Sisak Novi i Elektra.

Ukoliko netko od ekipa odustane od natjecanja, organizator ima pravo pozvati slijedeću ekipu koja je to zaslužila prema plasmanu. Kuglačke utakmice održat će se u kuglani “Zibel” utorkom i srijedm od 17.00 do 19.00 sati.

Super rekreacijska liga počinje u utorak, 12.03.2013. godine.

Komentirajte