Naslovnica Vijesti Sisak Nove zapljene marihuane u Sisku

Nove zapljene marihuane u Sisku

Policijski službenici su po nalogu suda jučer, 20. veljače, u Ulici Miroslava Kraljevića u Sisku, pretražili kuću 26-godišnje Siščanke te tom prilikom pronašli i oduzeli dvije PVC vrećice marihuane, ukupne težine 21.8 grama. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv Siščanke je podnesen optužni prijedlog temeljem Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Također jučer, 20. veljače oko 12.45 sati na parkiralištu trgovačkog centra u Ulici Ivana Fistrovića u Sisku, policijski službenici Službe kriminalističke policije su u osobnom automobili zagrebačkih registracijskih oznaka zatekli dvojicu mladića. Po nalogu suda automobil je pretražen te je tom prilikom pronađeno i oduzeto 2.6 grama marihuane i pištolj – olovka.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je jedan od njih, 25-godišnjak s područja Sesveta, drogu i pištolj kupio na području Zagreba od njemu nepoznate osobe.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 25-godišnjak je kazneno prijavljen zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, dok je zbog nedozvoljenog posjedovanja droge protiv njega podnesen i optužni prijedlog.

Komentirajte