Naslovnica Najave Najave za petak, 22. veljače

Najave za petak, 22. veljače

NOVSKA –  Osnovna škola Novska je ove godine domaćin Županijske smotre literarnog dramskog i novinarskog stvaralaštva učenika osnovnih i srednjih škola Sisačko-moslavačke županije. Uz dvadesetak škola iz Županije (90-ero učenika i 80 voditelja), svečanosti će nazočiti i predstavnici Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, predstavnici Agencije za odgoj i obrazovanje, predstavnici Županije sisačko-moslavačke i predstavnici Grada Novske. Natjecanje će se održati 22. veljače 2013. godine s početkom u 8 sati.

SISAK – U petak, 22. veljače 2013. godine u 10 sati  u Velikom kabinetu Gradske vijećnice održat će se predstavljanje  „Sisačkih festivala u 2013. godini“. Osim gradonačelnika Dinka Pintarića festivalske manifestacije predstavit će njihovi organizatori.

SISAK – Članice nove Koalicije “Volim Sisak”:  Demokratska stranka umirovljenika – DSU, Hrvatska demokratska regionalna stranka – HDRS, Samostalna demokratska srpska stranka – SDSS i Stranke demokratske akcije Hrvatske – SDA H , svečano će potpisati Koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na Lokalne izbore 2013. godine u Sisku. Tom prigodom će održati prigodnu konferenciju za tisak  u Hotelu Panonija Sisak u petak 22. ožujka 2013. godine s početkom u 11,00 sat.

SISAK – Seminar „Zakonodavni uvjeti za punionice meda i pčelare“, koji organiziraju HGK Županijska komora Sisak i Centar za kvalitetu HGK održat će se 22. veljače 2013. od 10 do 13 sati u HGK ŽK Sisak.

SISAK – rganizacijski odbor za izjašnjavanje birača o potrebi da se zatraži raspisivanje referenduma održati će tiskovnu konferenciju
u Sisku, u Strossmayerovoj ulici br. 19 u PETAK  22.  veljače s početkom u 12 i 30 min. Sudionici su članovi Organizacijskog odbora za Sisak, Petrinju, Kutinu i Novsku, a biti će riječi o broju  prikupljenih potpisa i o razmjerima podrške.

SISAK – Češka beseda Sisak u petak, 22. veljače 2013. godine organizira predstavljanje Hrvatsko-češkog društva u prostorijama Češke besede Sisak, a početak je u 19 sati.  Tom prigodom će predsjednik društva Marijan Lipovac održati i predavanje  pod nazivom Marija i Stjepan Radić – simboli hrvatsko-češkog prijateljstva. Ulaz je slobodan.

Komentirajte