Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 21. veljače

Najave za četvrtak, 21. veljače

SISAK – Radionica “Usklađivanje hrvatskog poljoprivrednog zakonodavstva sa EU u praksi” će se održati 21. veljače 2013. godine s početkom u 9:00 sati u prostorijama UO za upravljanje pristupnim fondovima i poticajnim sredstvima, Stjepana i Antuna Radića 8b, Sisak. Naime, Sisačko-moslavačka županija u suradnji s projektnim partnerima iz Belgije, Nizozemske, Danske, Francuske, Njemačke, Bugarske, Mađarske, sudjeluje u provedbi projekta “Unaprijeđeno upravljanje energijom i hranjivim sastojcima putem primjene anaerobnog procesa prerade” / Improved Nutrient and Energy Management through Anareobic Digestion / INEMAD, koji je odobren sredstvima EU Programa FP7 Sedmi okvirni program za istraživanje i razvoj (Seventh Framework Programme – FP7).

SISAK – Gradonačelnik Dinko Pintarić uručit će u četvrtak, 21. veljače 2013. godine u 10 sati u Domu za starije i nemoćne osobe Sisak (Ulica Oktavijana Augusta 3),  ravnateljici doma Ružici Čakširan i slikaru Slavi Strieglu, ugovor kojim Grad osigurava smještaj u domu i svu potrebnu njegu poznatom sisačkom umjetniku.

SISAK – Dom za starije i nemoćne osobe Sisak organizira predavanje o palijativnoj skrbi koje će se održati u četvrtak, 21. veljače 2013., s
početkom u 14 sati. Predavanju će nazočiti zamjenik županice Andrija Rudić i pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb Josip Takač.

Komentirajte