Naslovnica Vijesti SMŽ Mladež, istinska ponos DVD-a Letovanić

Mladež, istinska ponos DVD-a Letovanić

Vatrogasci DVD-a Letovanić na 104. sjednici Skupštine, koja je održana 16. veljače u mjesnom domu, izabrali su svoje vodstvo.

Tako su na prijedlog kandidacijske komisije jednoglasno izabrali: Stjepan Kušan predsjednik, Ivica Mateža zapovjednik, Mario Posavec tajnik, Dubravka Lončar blagajnik, Miroslav Jovanović predsjednik Nadzornog odbora.

Voditelj Skupštine Stjepan Kušan, na sjednici je pozdravio i brojne goste iz kulturnog i političkog života Letovanića i Općine Lekenik, te goste iz Siska, Gline i Kostajnice. Brojni vatrogasni predstavnici vatrogasnih društava sa područja VZ Lekenik, Sisak, Glina, Kostajnica i Topusko, svojom nazočnošću su uveličali ovaj svečani skup. Voditelj Skupštine gospodin Kušan, pozdravio je i sve članove DVD-a Letovanić, a među njima poseban pozdrav je uputio članovima vatrogasne mladeži društva na koje su stariji članovi i vodstvo društva istinski ponosni.

Nakon prezentacije izvješća o radu društva, izvješća o financijskom poslovanju i radu Nadzornog odbora, koje su podnijeli tajnik, blagajnica i predsjednik NO društva, isti su jednoglasno usvojeni, kao i predloženi planovi rada i financijskog poslovanja za 2013. godinu.

Prema važećim protokolima zaslužni članovi društva primili su priznanja, medalje i zahvalnice za svoje zalaganje. Članove vatrogasne mladeži predsjednik je javno pohvalio, za njihov rad i sudjelovanje na natjecanjima gdje su ostvarili odlične rezultate. Zbog zalaganja, dobrih rezultata na natjecanjima i ukupnom doprinosu razvoja društva, svi članovi mladeži nagrađeni su zahvalnicama.

Nakon pozdravne riječi gostiju i vatrogasnih predstavnika, koji su pohvalili rad društva i poželjeli uspjeh i u narednom periodu uz što manje požara, predsjednik Stjepan Kušan, svima je zahvalio i svečano zatvorio rad 104. Skupštine.

Veljko Đurić

Komentirajte