Naslovnica Najave Najave za petak, 15. veljače

Najave za petak, 15. veljače

KUTINA – Osnovna škola Stjepana Kefelje iz Kutine ove je godine domaćin županijskog natjecanja iz matematike, učenika osnovnih i srednjih škola s područja Sisačko-moslavačke županije. Županijsko natjecanje proglasit će otvorenim zamjenik županice Andrija Rudić, u petak, 15. veljače 2013., s početkom u 9.30 sati.

SISAK – Pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i šport profesor Ivan Lovreković održati konferenciju za novinare u  petak  15. veljače 2013.  s početkom u  11.00 sati u sjedištu Županije, Sisak, S. i A. Radića 36 (Veliki kabinet-II. kat). Tema konferencije za novinare bit će reagiranje na objavljeni tekst o gradnji sportske dvorane u Petrinji.

SISAK – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel u radni posjet primiti će pomoćnicu  ministra financija i ravnateljicu Porezne uprave Nadu Čavlović Smiljanec, u petak  15. veljače 2013. Nakon radnog sastanka održat će se konferencija za novinare  u sjedištu Županije, Sisak, S. i A. Radića 36 (Veliki kabinet-II. Kat), s početkom u 11.30 sati. Tema konferencije za novinare bit će Problem fiskalizacije OPG-a    na području Sisačko-moslavačke županije.

NOVSKA – Koalicijski sporazumia o zajendičkom izlasku na predstojeće lokalne izbore, će u petak, 15. veljače 2013. godine u 18,00 sati, u prostorijama Glazbene škole u Novskoj, potpisati Hrvatska seljačka stranka GO Novska, Hrvatska demokratska zajednica GO Novska, Hrvatska čista stranka prava Podružnica Novska i Blok umirovljenici zajedno  GO Novska.

Komentirajte