Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 14. veljače

Najave za četvrtak, 14. veljače

KUTINA – U četvrtak, 14.02.2013. godine u 9.00 sati u Hotelu Kutina održati će se potpisivanje koalicijskog sporazuma i predstavljanje kandidata za gradonačelnika i zamjenike gradonačelnika u gradu Kutina.Koalicijski sporazum potpisat će šest stranaka: Hrvatska seljačka stranka, Hrvatska demokratska zajednica, Hrvatska socijalno liberalna stranka,,Hrvatska stranka umirovljenika,Hrvatska stranka prava dr. Ante Starcevic i Blok umirovljenici zajedno.

SISAK – U četvrtak, 14. veljače 2013. godine u 10 sati gradonačelnik Dinko Pintarić posjetit će korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Sisak (Ulica Oktavijana Augusta 3) gdje će prisustvovati prigodnoj prolavi Valentinova i damama pokloniti ruže.

SISAK – Konferencija za novinare održati će se u četvrtak, 14. veljače u 11.00 sati u prostoru udruge Novi svijet. Tema konferencije je predstavljanje programske platforme POVJETARAC – program jačanja kompetencija mladih koji ovoga proljeća udruga Novi svijet provodi u tri projektne cjeline.

SISAK – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel, predsjednik Županijske skupštine Željko Kardaš i član Savjeta za pitanja hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata Ivica Pandža nazočiti tradicionalnom druženju članova Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije, u četvrtak, 14. veljače 2013., s početkom u 13,00 sati, u Restoranu Barun (Sisak, A. Starčevića 29). Izjave za medije predviđene su u 13,00 sati.

SISAK – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel, predsjednik Županijske skupštine Željko Kardaš i predstavnici Centra za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija iz Zagreba održati konferenciju za novinare u  četvrtak  14. veljače 2013.  s početkom u  11.00 sati u sjedištu Županije, Sisak, S. i A. Radića 36 (Veliki kabinet-II. kat).Tema konferencije za novinare bit će Ugovor i Sporazum o realizaciji projekta javno-privatnog partnerstva Zavoda za forenzičku psihijatriju u Neuropsihijatrijskoj bolnici “Dr. Ivan Barbot” Popovača koji je sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel potpisala  u srijedu, 13. veljače 2013. u Centru za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija u Zagrebu. Radi se o jednoj od najvećih kapitalnih investicija na području Republike Hrvatske po modelu javno-privatnog partnerstva. Bit će to jedan od najvećih forenzičkih centara u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe.

SISAK – Svake godine tisuće ljudi diljem naše planete obilježavaju Svjetski dan zvukoterapije i to na Valentinovo. Po prvi će put to moći učiniti i Siščani, u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak i Gradske galerije Striegl, u četvrtak, 14. veljače u 11 sati u izložbenom prostoru Gradske galerije Striegl u Rimskoj 11.

SISAK CAPRAG – U organizaciji Gradske tržnice Sisak zajedno s ugostiteljskim obrtima „Ex“ i „Allo-Allo“  na Tržnici Caprag održati će se proslava Valentinova 14. veljače 2013. od 15 do 21 h. Dođite punog srca, očekuje vas dobra glazba i  bogata tombola.Proslavite Valentinovo i zaplešite na otvorenom.

ŽUPANIJA – Organizacija mladih HSS-a Sisačko-moslavačke županije  obilježit će Valentinovo, dan posvećen ljubavi, 14. veljače 2013. godine podjelom licitarskih srca građanima i građankama na ulicama i trgovima u gradovima Petrinji, Glini, Novskoj,  Sisku te općinama Martinska Ves i Lekenik.

Komentirajte