Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 11. veljače

Najave za ponedjeljak, 11. veljače

SISAK – Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel, predsjednik Županijske skupštine Željko Kardaš i zamjenica županice Mira Harcet sa suradnicima će nazočiti obilježavanju Dana jedinstvenog europskog broja za hitne službe 112, u ponedjeljak, 11. veljače 2013., u Županijskom centru 112, Sisak, I.K.Sakcinskog 26, s početkom u 12 sati.

SISAK – U ponedjeljak, 11. 2. 2013. godine na Svjetski dan bolesnika u prostorijama Dnevnog centra slijepih (Sisak, Marina Držića 22), s početkom u 16 sati održati će se razgovaraonica na temu ”O zdravlju i bolesti osoba s invaliditetom“. Na razgovaraonici bit će riječi o međusobnoj povezanosti zdravlja, bolesti i invaliditeta, zdravim životnim navikama i stavovima, te zadovoljstvu osoba s invaliditetom dostupnim im uslugama i pravima iz sustava zdravstvene, socijalne i mirovinske skrbi. Razgovaraonicu će voditi mr. sc. Daša Poredoš Lavor, a razgovaraonica je otvorenog tipa na koju su dobro došli svi zainteresirani za temu.

STARA SUBOCKA – Zajednica žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Grada Novske, Udruga žena „Orhideja“ Stara Subocka i Zajednica žena HSS-a „Hrvatsko srce“ organiziraju u ponedjeljak 11. veljače 2013. godine u Staroj Subockoj proslavu Blagdana Gospe Lurdske. U 17 sati biti će  Sveta misa i tradicionalna procesija sa svijećama, nakon čega će biti održan prigodni program u društvenom domu na kojem će Danijela Zrinski i Goran Šeničnjak izvesti igrokaz „Sličica iz starosubočanske povijesti“ baziran na tekstu Snježane Kesić.

SISAK – U ponedjeljak, 11. veljače u 20 sati u prostoru udruge Novi svijet biti će otvorena izložba maski. Maske je, u okviru  programa M – klub, izradilo 20-tak polaznika radionice izrade fašničkih maski pod vodstvom Sanele Velić.

Komentirajte