Naslovnica Najave Najave za četvrtak, 07. veljače

Najave za četvrtak, 07. veljače

PETRINJA – 32. sjednica Gradskog vijeća Grada Petrinje će se održati 7. veljače 2013. (četvrtak) s početkom u 12 sati u prostoru Velike vijećnice Grada Petrinje.

SISAK – Svećenički dan Sisačke biskupije održat će se u četvrtak 7. veljače s početkom u 10 sati u dvorani bl. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu, pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Gost predavač bit će fra Bože Vuleta, a govorit će na temu „Evangelizacija rubnih“.

SISAK – Otvorenje knjižare „Sv. Kvirin“, održat će se u četvrtak 7. veljače u 13 sati u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku. Knjižaru će blagosloviti i otvoriti sisački biskup Vlado Košić.

SISAK – Sisački fašnik, u organizaciji Grada Siska, održat će se tako u četvrtak, 7. veljače 2013. godine s početkom u 18 sati u velikoj dvorani Doma kulture Kristalna kocka vedrine. Za dobro raspoloženje pobrinut će se voditelj programa, Damir Borojević Cuni, uz veliku pomoć Pop rock škole, Kazališnog benda i sisačkog dječjeg zbora Crescendo koji će svojim nastupom zabavljati maskirane sudionike. Na fašniku će sudjelovati djeca iz sisačkih osnovnih škola i dječjih vrtića, a za najbolje maske pripremljene su i nagrade. Na kraju programa, svi će se zasladiti ukusnim krafnama.

Komentirajte