Naslovnica Najave Najave za srijedu, 06. veljače

Najave za srijedu, 06. veljače

SISAK – Promotivna prezentacija novog projekta HAK-a “Vidi i klikni” namijenjenog primarno djeci predškolskog uzrasta, a koji ima za cilj polaznike najstarije vrtićke skupine pripremiti za samostalan polazak u školu, tj. nauditi ih kako prepoznati i vidjeti opasnost u prometu te kako ih učiniti vidljivim za vozače, biti će  održana u srijedu, 06. veljače u 10 sati u Športskoj dvorani OŠ 22. lipnja u Sisku.

SISAK – Organizacijski odbor za izjašnjavanje birača o potrebi da se zatraži raspisivanje referenduma organizira  konferenciju za tisak koja će se održati u Sisku, u Strossmayerovoj ulici br. 19 u SRIJEDU 6. veljače s početkom u 11 i 30 min. Sudionici su članovi Organizacijskog odbora za Sisak, Petrinju, Kutinu i Novsku:  Predrag Sekulić, Nikola Vidović, Alen Pavelin, Sabahudin  Gašić i Zoran Mihajlović. Teme:
•    Referendumski ustanak (ciljevi, priprema i način provedbe)
•    Prikaz primjene sadašnjih propisa i zakona neophodnih za ostvarivanje Ustavnog prava na direktnu demokraciju
•    Izvješće o podršci koju su do sada dobili.

SISAK – Svečano misno slavlje povodom treće obljetnice proslave ponovne uspostave Sisačke biskupije, u srijedu 6. veljače u 19 sati u katedrali Uzvišenja sv. Križa u Sisku predvodit će generalni vikar Sisačke biskupije mons. Josip Ćorić.

Komentirajte