Naslovnica Najave Najave za utorak, 05. veljače

Najave za utorak, 05. veljače

SISAK – Javna rasprava/forum inicijative „Otvoreni Sisak“ kojom se želi pospješiti osnivanje Povjerenstva za osobe s invaliditetom grada Siska i neophodnu izradu Strategije za izjednačavanje mogućnosti osoba s invaliditetom održati će se u Hotelu u utorak, 05. veljače, s početkom u 11 sati. Gošća tribine je pravobraniteljica za osobe s invaliditetom, gđa. Anka Slonjšak, dipl.oec.

SISAK – Konferencija za novinare Hrvatskih laburista će se održati u utorak, 5.veljače 2013. u 11 sati u hotelu Panonija, ulica Ivana Kukuljevića Sakcinskog 21 u Sisku. Na konferenciji za novinare govorit će Dragutin Lesar, predsjednik stranke i Mladen Novak, saborski zastupnik i predsjednik Sisačko-moslavačke podružnice. Tema konferencije za novinare su štetne posljedice Zakona o sanaciji javnih ustanova (županijske bolnice) i Zakona o strateškim investicijama.

SISAK – U utorak, 5. veljače 2013. godine u 11 sati u Dječjem odjelu Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak (Ulica S.S. Kranjčevića 8) gradonačelnik Dinko Pintarić podijelit će diplome osnovnoškolcima koji su uspješno završili besplatni tečaj informatike. NKČ Vlado Gotovac Sisak, osim vrlo uspješnih tečajeva za osobe starije od 50 godina i umirovljenike tzv. Informatike 50+, već duži niz godina kontinuirano provodi i besplatne tečajeve za djecu na kojima najmlađi korisnici stječu osnove rada na računalu.

KUTINA – 33. Sjednica Gradskog vijeća Kutine koja će se održati u utorak, 05. veljače 2013. godine u 15 sati.

Komentirajte