6.7 C
Sisak
Nedjelja, 17 listopada, 2021

Rezultati akcije „Mir i dobro“

- Marketing-spot_imgspot_img

Tijekom provođenja operativne akcije „MIR I DOBRO“, koja se ove godine provodila u razdoblju od 14. prosinca 2012. do 8. siječnja 2013. godine, postupajući po pojačanim mjerama i provodeći aktivnosti iz navedene akcije, policijski službenici na području Policijske uprave sisačko-moslavačke poduzeli su slijedeće:

– oduzeto je 16 komada oružja, 791 komad streljiva, 11 komada eksplozivnih sredstava, te 459 komada pirotehničke galanterije

– zbog nezakonitog posjedovanja ukupno su utvrđena 14 prekršaja, zbog čega je prijavljeno 13 osoba, a evidentirano su i tri kaznenih djela iz ove domene, za što je prijavljeno tri osoba

– zbog nezakonite uporabe oružja, streljiva i eksplozivnih sredstava utvrđena su tri prekršaja, zbog kojih su prijavljene tri osobe.

U vrijeme trajanja ove akcije na području Siska je zabilježeno jedno stradavanje 35-godišnjaka kada je u škripcu stegnuo minu i počeo ju rezati električnom brusilicom na pola, uslijed čega je došlo do eksplozije u kojoj je zadobio teške tjelesne ozljede.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti