Naslovnica Vijesti Sisak Info pano s kulturnom, povjesnom, gastro-prerađivačkom i turističkom ponudom grada

Info pano s kulturnom, povjesnom, gastro-prerađivačkom i turističkom ponudom grada

Nakon što je prošle godine vlasnicima obiteljskim poljoprivrednih gospodarstava podjelio ploče za obilježavanje OPG-a s područja grada Siska koji pružaju turističke, gastronomske i proizvodne usluge, gradonačelnik Grada Siska Dinko Pintarić, obećao je kako će slijedeći korak biti postavljanje informativnog panoa s prikazom usluga koje posjetitelji mogu koristiti na području grada Siska.

Slijedom obećanog na Trgu Ljudevita Posavskog, ispred zgrade Glazbene škole Frana Lhotke, postavljen je informativni pano s istaknutom trenutnom kulturnom, povjesnom, gastro-prerađivačkom i turističkom ponudom grada. Info pano je spreman za korištenje i čeka sve one koje će put nanijeti u grad Sisak kako bi ih informirao i uputio, a gradonačelnik ga je danas u pratnji suradnika i predstavnika obiteljsko poljoprivrednih gopodarstava i simbolično predao na korištenje građanima, posjetiteljima i ponuditeljima ponude.

– Grad Sisak je na atraktivnoj lokaciji dobio info pano na kojem je obuhvaćeno sve ono što grad,  što se tiče turističke ponude, može ponuditi u ovom trenutku. Na njemu se nalazi svi oni OPG-i, obrtnici i poduzetnici koji nude svoje usluge. Osim toga imaju i mogućnost u sandučiće u podnožju panoa ostavljati svoje promo materijale koje posjetitelji mogu uzeti i dobiti brzu informaciju o ponudi koja ih zanima – rekao je u ponedjeljak gradonačelnik Pintarić.

Na ovom svojevrsnom turističkom alatu su pored ostalog prikazani kulturni, povjesni, javni, vjerski, uslužni i drugi objekti koji bi kao takvi mogli biti predmet interesa posjetitelja, a nalaze se na području šireg gradskog središta.

Informativni pano svojim izgledom, izborom materijala, praktičnom izvedbom i istaknutim detaljima naglašava, potencijalnom  korisniku ponuđenih roba i usluga, da je Sisak bogatstvo zemlje, vode, očuvanog okoliša, zaštićenih područja, graditeljske baštine, tradicije, znanja i prije svega ljudi, koji životom i radom na ovom području čine naš kraj posebnim i prepoznatljivim.

(sisak.hr)

Komentirajte