24 C
Sisak
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

U automobilu Siščanin držao bombu

Datum:

Marketing

U petak, 21. prosinca, pola sata nakon ponoći, na parkiralištu ugostiteljskog objekta u Teslinoj ulici u Sisku vlasnik lokala i gost lokala zatekli su muškarca, kojeg su znali samo po nadimku, kako sjedi u osobnom automobilu i drži kutiju za bombe.

Vlasnik lokala mu je oduzeo kutiju u kojoj se nalazila jedna ručna bomba, a muškarac je pokrenuo automobil, pri čemu je udario u drugo parkirano vozilu, rekao da ide kući po drugo oružje te se udaljio u nepoznatom pravcu. Policijski službenici ubrzo su pronašli i uhitili počinitelja te utvrdili da se radi o 37-godišnjem Siščaninu.

Temeljem naloga Županijskog suda u Sisku obavljena je pretraga njegovog doma u Ulici savskih žrtava, a prije početka pretrage 37-godišnjak je policiji predao dvije ručne bombe bez upaljača, pištolj, pušku i 12 komada streljiva koje je nepovlasno posjedovao.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 37-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, a prijavljen je i zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o oružju.

- Marketing -

Možda vas zanima...

Nagrađeni sisački učenici s najboljim rezultatima na državnim natjecanjima

Za učenike koji su postigli izvrsne rezultate na državnim...

Čak 32% više učenika u sisačkom Ljetnom boravku

U ponedjeljak, 24. lipnja, ponovo u Sisku kreće u...

Sisak će dobiti novih 400 mjesta u vrtićima

Završena je izgradnja i krenulo je uređenje okoliša novog...