14 C
Sisak
Utorak, 16 travnja, 2024

Najave za četvrtak, 20. prosinca

Datum:

Marketing

SISAK – Lions Club Sisak i Klub mladih Crvenog križa Gimnazije Sisak i ove godine  organiziraju humanitarnu akciju Mladi za mlade.
Akcija će se održati u četvrtak, 20. prosinca 2012. od 9 do 13 sati na Gradskoj tržnici Kontroba u Sisku, gdje će  mladi Crvenog križa prodavati pečene kobasice po prigodnoj cijeni od 10 kn za porciju. Sav prihod od prodaje namijenjen je socijalno ugroženoj djeci i mladima.

PETRINJA – U četvrtak, 20. prosinca, s početkom u 10:00 sati u prostoru Srednje škole Petrinja održati će se javno predstavljanje projekta AGRI+ (“Integration of school education with agricultural development” within the IPA IV program Modernisation of school curricula in VET schools in line with the changing needs of the labour market / economy. Srednja škola Petrinja u suradnji s projektnim partnerima Sisačko-moslavačka županija,  Grad Petrinja, Tehnička škola Sisak, i Centar za šljivu i kesten provodi projekt AGRI+ („Integracija školskog obrazovanja i razvoja poljoprivrede“). Projekt je financiran sredstvima Europske Unije kroz program  IPA IV Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada/gospodarstva˝. Vrijednost projekta je 123.478,94 eura, a od toga bespovratna sredstva 102.364,04 eura.  Opći cilj projekta je edukacija nastavnika, učenika i poljoprivrednih proizvođača kroz predavanja i radionice, te opremanje i stavljanje u funkciju pedološkog laboratorija u Srednjoj školi Petrinja.

SISAK – Uzajamno Božićno čestitanje biskupa Vlade Košića i svećenika, redovnika i redovnica održat će se u četvrtak 20. prosinca u prostorijama Biskupijskog ordinarijata u Sisku. U 11 sati biskup će primiti svećenike, đakone i redovnike, a u 16 sati redovnice s područja Biskupije.

SISAK – Pod predsjedanjem zamjenika županice Andrije Rudića održat će se sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća u Sisačko-moslavačkoj županiji, u prostorijama HGK – Županijske komore Sisak u četvrtak, 20. prosinca 2012. godine, s početkom u 12 sati.

SISAK – Kao i svake godine, tako i ove u okviru “SISAČKE ZIME” ŠRC Sisak organizira Dan vode na Bazenu i to u četvrtak, 20.prosinca 2012.godine s početkom u 18 sati. Ovaj dan i ovo natjecanje, tj. druženje, namijenjeno je rekreacijskim grupama, klubovima i tvrtkama koje koriste vodeni medij u svrhu rekreacije ili trenažnog procesa.

Možda vas zanima...

Najave za ponedjeljak, 15. travnja

SISAK - Predstavnici Grada Siska obići će početak radova...

Najave za nedjelju, 14. travnja

SISAK - Autohtona -Hrvatska stranka prava - Dražen Keleminec...

Najave za subotu, 13. travnja

SISAK - U subotu, 13. travnja 2024., u 10...

Najave za petak, 12. travnja

SISAK - KHL Sisak ove je godine, po drugi...