Naslovnica Sport Košarka Raspored košarkaškog vikenda

Raspored košarkaškog vikenda

Košarkaše Siska ovoga vikenda, u sklopu devetog kola B lige Centar, na parketu Brezovice očekuje županijski derbi protiv momčadi Petrinje. Sisčani nakon tri uzastopna poraza očekuju prestanak negativne serije, dok gosti iz Petrinje na derbi dolaze osokoljeni pobjedom nad sisačkom Savijom u prošlom kolu. Uoči derbija Košarkaški klub Sisak nalazi se na četvrtom mjestu ljestvice sa omjerom pobjeda i poraza 5-3, dok Petrinja drži deseto mjesto ljestvice sa omjerom 3-5. Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 18.30 h. Ulaz je besplatan.

Kadeti Košarkaškog kluba Sisak igraju derbi prvenstva u Karlovcu protiv momčadi Šanca. U sedam kola ovogodišnje Prve kadetske lige Centar obje momčadi imaju savršeni omjer pobjeda i poraza.

S prvenstvom Sportskih škola nastavljaju i dječaci rođeni 2000. godine. U zagrebačkoj Dubravi odigrat će utakmice protiv Maksimira i Dubrave.

Seniorke Košarkaškog kluba Sisak u sklopu petog kola B lige Centar gostuju u Karlovcu kod istoimenog domaćina. Košarkašice Siska ulaze u dvoboj kao favoriti, s obzirom da su Karlovčanke pri dnu ljestvice s jednom pobjedom iz četiri susreta. Sisčanke se nalaze pri vrhu ljestvice sa omjerom 3-1.

RASPORED:

MUŠKA KADETSKA HRL CENTAR I. LIGA – VIII. kolo
ŠANAC – SISAK, 08.12. – 14.00, ŠSD Mladost, Karlovac

B -1 ŽENSKA LIGA CENTAR – V. kolo
KARLOVAC – SISAK ,08.12. – 18.00, ŠSD Mladost, Karlovac

PRVENSTVO SPORTSKIH ŠKOLA DJEČACI liga 2000.g.
SISAK – MAKSIMIR, 09.12. – 10.00
SISAK – DUBRAVA, 09.12. – 11.00
Sve utakmice se igraju u SD Dubrava

B -1 MUŠKA LIGA CENTAR – IX. Kolo
SISAK – PETRINJA, 09.12. – 18.30, SD Brezovica, Sisak

Komentirajte