3 C
Sisak
Petak, 19 travnja, 2024

Na bazen po medalju

Datum:

Marketing

ŠRC Sisak organizira plivačko natjecanje za poduzeća, tvrtke, udruge i druge organizacije s područja Sisačko-moslavačke županije.

-Kao i uvijek, ovakva športsko-rekreacijska natjecanja nisu namijenjena postizanju nekih velikih rezultata, nego za jedno športsko druženje koje ima cilj da se svi natječu bez obzira na usvojeno znanje motorike plivanja, te na kraju prijateljski druže. Jednostavno rečeno, na natjecanju se razvija osjećaj pripadnosti nekoj grupi, ekipi i razvija natjecateljski duh, koji ima za cilj rasterećenje svakog pojedinca od svakodnevnih fizičkih i psihičkih stresova, a koji su danas jedan od glavnih uzroka smrti, uz poremećaj žilnog i respiratnog sistema, na koje također utječu razni stresovi života. – priopćili su iz ŠRC Sisak na čijem će se zatvorenom bazenu ovo natjecanje održati 22. studenog od 18 sati.

Natjecanje će se održati u tri plivačke discipline: 25 m kraul, 25 m prsno i štafeta 4 x 25 m slobodno

Prvih troje natjecatelja u svakoj plivačkoj disciplini, koji ostvare najbolji rezultat, dobit će priznanje u obliku medalje. Na temelju ukupnog broja osvojenih bodova u svim plivačkim disciplinama i kategorijama nagrade – pehare će primiti i tri poduzeća, tvrtke, ustanove ili udruge (ekipe).

Možda vas zanima...

RUKOMET: Momčad U13 slavila protiv aktualnog prvaka države

Ovog je vikenda, u 4.kolu Lige za prvaka, momčad...

Rezultati 1. i 2. županijske nogometne lige

ŽNL - rezultati 19. kola Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica Rezultat Status   19 14.04.2024 17:00 Voloder NK Voloder -...

Uspješan nastup kickboxera sisačke Croatie na Prvenstvu Hrvatske u Zadru

U subotu, 6. travnja 2024. god., u sportskoj dvorani...

RUKOMET: U Sisak u subotu stiže ekipa Vidovca

23. kolo 1.HRL sjever u Sisak dovodi neugodnog protivnika,...