Naslovnica Najave Najave za utorak, 20. studenoga

Najave za utorak, 20. studenoga

SISAK – U utorak, 20. studenoga 2012. u 10 sati Dječjem odjelu Narodne knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak (Kranjčevićeva 8) gradonačelnik Dinko pintarić uručit će zahvalnice polaznicima programa informatičke edukacije INFORMATIKA 50+.
Riječ je o uspješnom programu namijenjenom građanima zrele i starije dobi (generacija 50+). U projektu INFORMATIKA 50+ do sad je sudjelovalo više od 250 polaznika koji su uspješno osposobljeni za samostalni rad  na računalu. Dodajmo kako od 26. studenoga 2012. po prvi puta započinje program Informatike 50+ u Ogranku Caprag Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak.

PETRINJA – U utorak, 20.11.2012. godine u vremenu od 9 do 11 sati, Hrvatski laburisti – Stranka rada, ogranak Petrinja provoditi će akciju “Potrubi protiv poreza na nekretnine”, u samom centru Petrinje, u ulici Vladimira Nazora, od zgrade Suda do Trga Stjepana Radića.

SISAK – Gradonačelnik Dinko Pintarić prisustvovat će u predavanje „Prava djece u razrednoj nastavi“ koje će povodom Međunarodnog dana djeteta u Obiteljskom centru SMŽ (Ivana Meštrovića 30) održati u utorak, 20. studenoga 2012. godine s početkom u 13 sati.
Predavanje će održati Mirna Slaviček, savjetnica Pravobraniteljice za djecu, a na njemu će sudjelovati ravnatelji, stručni suradnici i učitelji sisačkih osnovnih škola te predstavnici Dječjeg vijeća Grada Siska.

KUTINA – ŠNK Lokomotiva ove godine slavi 40 godina postojanja. Proslava će se održati 20.11.2012. godine s početkom u 13,00 sati.
Program proslave: 13,00 sati –      polaganje vijenaca i paljenje svijeća na Gradskom groblju u Kutini, kod križa za poginule branitelje u Domovinskom ratu, 13,30 sati –      polaganje vijenca i paljenje svijeća kod spomen ploče poginulim braniteljima, članovima našeg kluba, na igralištu ŠNK Lokomotiva, 14,00 sati -prijateljska nogometna utakmica na igralištu ŠNK Lokomotiva između ŠNK LOKOMOTIVA i NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC Zagreb,17,00 sati –      prigodan program i domjenak u Radićevom domu.

SISAK – U utorak, 20. studenoga, u 18,30 sati u odjelu za odrasle sisačke knjižnice biti će održana promocija  zbirke pjesama Mire Svjetličića “V megle Posavina”.

Komentirajte