Naslovnica Rođeni, vjenčani, umrli Rođeni Rođeni 25. rujna – 12. studenoga

Rođeni 25. rujna – 12. studenoga

25. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Bruno Vajler (sin Viktorije), Jakov Gršić (sin Bojana i Aleksandre), Ivo Pavelić (sin Josipa i Maje), David Matijević (sin Dragana i Renate) i Ivica Martinčević (sin Nikole i Snježane).

26. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Lara Kos (kći Marjana i Silvie) i Luka Balija (sin Darka i Martine).

27. rujna u sisačkoj su bolnici rođeni Lejla Spahić (kći Izeta i Enise), Tea Krajačić (kći Milana i Nikoline), Ivan Luka Rajković (sin Miroslava i Jasmine), Marko Slamun (sin Dalibora i Marine) i Ivan Selihar (sin Draženka i Suzane).

28. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Jan Malčić (sin Dražena i Ivane), Dorijan Nikolić (sin Snježane), Nikša Vidović (sin Zvonimira i Salah) i Jelena Vrdoljak (kći Kreše i Željke).

29. rujna u sisačkoj je bolnici rođena Eva Podbrežnjak (kći Nenada i Ivane).

30. rujna u bolnici u Sisku rođeni su Inna Đurić (kći Miroslava i Mirele), Matija Tomac (sin Tomislava i Danijele), Marijeta Radman (kći Franca i Danijele) i Julia Papa (kći Danijela i Sanje).

02. listopada u sisačkoj su bolnici rođeni Jure Knežević (sin Juraja i Dijane) i Erika Turkalj (kći Igora i Marije).

03. listopada u bolnici u Sisku rođeni su Lovro Krkač (sin Željka i Mirjane), Rijana Vidojević (kći Nevena i Tajane) i Alina Tatarević (kći Hadisa i Sabire).

04. listopada u sisačkoj je bolnici rođena Franka Kovač (kći Željka i Ines) i Tena Frankulin (kći Danijela i Ane).

05. listopada u bolnici u Sisku rođeni su Vito Ribarić (sin Bjanke), Ema Sever (kći Ivice i Darie), Vanja Ivan Milić (sin Gordana i Andree), Lana Čihor (kći Tomislava i Lidije), Damir Softić (sin Mihaela i Ines), Vito Panjković (sin Vlatka i Sanje) i Jona Stanić (sin Zorana i Andree) .

06. listopada u sisačkoj su bolnici rođeni Benjamin Đuras (sin Tihomira i Martine) i Doroteja Polak (kći Daniela i Ane).

07. listopada u bolnici u Sisku rođena je Ela Herceg (kći Saše i Danijele).

08. listopada u sisačkoj su bolnici rođeni Nika Mlinarić (kći Josipa i Anite), Noa Kalman (sin Davora i Marijane), Petra Horvat (kći Tomislava i Zorice), Ilija Vujeva (sin Maria i Ljubice) i Josip Štagljar (sin Gorana i Đurđice).

09. listopada u bolnici u Sisku rođeni su Lucija Vrpoljac (kći Alena i Ivane) i Milica Drakulić (kći Slobodana i Nataše).

10. listopada u sisačkoj su bolnici rođeni Tena Kihalić (kći Stjepana i Dragane), Sara Skrbin (kći Zvonimira i Ivane), Ana Žarinčić (kći Ivice i Veronike), Sanja Erkalović (kći Dragan i Branislave) i Julijano Nikolić (sin Srećka i Jovanke).

11. listopada u bolnici u Sisku rođeni su Matija  Korošec (sin Katarine) i Lucija Pavičić (kći Josipa i Marijane).

12. listopada u sisačkoj su bolnici rođeni Maksim Puškarić (sin Marka i Maje), Korina Pruša (kći Vjekoslava i Maje), Nika Šušnjar (kći Ljubice) i Mirela Batnožić (kći Miodraga i Branke).

13. listopada u bolnici u Sisku rođeni su Josip Kolarić (sin Slavena i Mirjane), Ana Marija Čondić (kći Emanuela i Željke) i Ana Jerleković (kći Jadranka i Andreje).

14. listopada u sisačkoj su bolnici rođeni Dorotea Rendulić (kći Ivice i Marijane), Emili Parić (kći Kristijana i Ivane), Nikolina Kahlina (kći Tomislava i Mirjane), Mihael Krnic (sin Davora i Anite), Patricia Rabuzin (kći Zdenka i Danijele) i Marko Kuraber (sin Damira i Marine).

15. listopada u bolnici u Sisku rođeni su Alen Jelenić (sin Mirsade), Roko Gavrić (sin Krunoslava i Andree) i Dino Kahrimanović (sin Faruka i Željke).

16. listopada u sisačkoj je bolnici rođena Barbara Bjelajac (kći Đure i Danijele).

18. listopada u bolnici u Sisku rođeni su Marko Šašo (sin Zlatka i Mirjane) i Marija Lucija Wander Brandeis (kći Manuele).

19. listopada u sisačkoj  su bolnici rođeni Karlo Mikulić (sin Tihomira i Kristine) i Lara Brtan (kći Martine).

20. listopada u bolnici u Sisku rođeni su Vanja Lešković (kći Nenada i Mateje), Demian Tadić (sin Magdalene) i Aria Vuković (kći Siniše i Milene).

21. listopada u sisačkoj bolnici rođeni su Karmen Vujanović (kći Spomenka i Željke), Lana i Luka Bilavčić (kći i sin Matije i Vlaste), Ena Šljivar (kći Damira i Ive) i Jakov Hlupić (sin Miroslava i Marije).

23. listopada u bolnici u Sisku rođen je Jan Kraus (sin Željka i Alme).

24. listopada u sisačkoj su bolnici rođeni Matija Cota (sin Dalibora i Martine) i Marcela Valentić (kći Gorana i Nataše).

25. listopada u bolnici u Sisku rođeni su Leona Jurić (kći Daria i Nikoline), Mišo Jagatić-Brlek (sin Saše i Melite), Tamara Zlatunić (kći Dragana i Bojane), Vito Vrbanus (sin Sanjina i Marije) i Sara Gregurek (kći Kristijana i Ljiljane).

26. listopada u sisačkoj su bolnici rođeni Sara Domitrović (kći Marija i Višnje) i Arian Mustafić (sin Enesa i Senade).

27. listopada u bolnici u Sisku rođen je Ante Malović Rom (sin Tomislava i Danijele).

28. listopada u sisačkoj su bolnici rođeni Dora Doležal (kći Sanele), Iva Pezić (kći Gorana i Milene), Natali Manhart (kći Mladena i Karoline), Nika Didulica (kći Dalibora i Karoline) i Kristina Bogdan (kći Jasmina i Mirjane).

29. listopada u bolnici u Sisku rođeni su Luka Vujeva (sin Ivice i Blaženke) i Paula Ivanković (kći Stjepana i Aide).

30. listopada u sisačkoj su bolnici rođeni Filip Stojanović (sin Mladena i Milene) i Gabrijela Butorac (kći Tonia i Jasmine).

31. listopada u bolnici u Sisku rođeni su David Šimić (sin Mate i Svjetlane) i Nina Nikolić (kći Miljenka i Mirjane).

01. studenoga u sisačkoj su bolnici rođeni Sofija Licitar (kći Davora i Danijele) i Leo Crnolatec (sin Stjepana i Martine).

02. studenoga u bolnici u Sisku rođeni su Vanja Ranić (kći Milana i Marine), Mina Davosir (kći Božidara i Matee), Din Kurtović (sin Senada i Nejle), Dario Šimić (sin Predraga i Zorice), Luka Zukanović (sin Nikole i Andreje) i Gabrijela Sučić (kći Ivice i Ana-Marije).

03. studenog u sisačkoj su bolnici rođeni Mladena Križić (kći Željka i Maje), Patrik Pedić (sin Denisa i melite) i Franka Babić (kći Tomislava i Nataše).

04. studenoga u bolnici u Sisku rođeni su Aleksandar Dejanović (sin Dejana i Valentine), Tia Srnec (kći Ivice i Anite) i Mia i Noa Mehinović (kći i sin Ervina i Natalije).

05. studenoga u sisačkoj je bolnici rođena Anđela Nekić (kći Tomislava i Ivane).

06. studenoga u bolnici u Sisku rođeni su Ivano Kurtović (sin Ermine), Matija Šipuš (sin Ivice i Katarine), Arian Blažeković Zdionica (sin Edvina i Sanje) i Laura Panižić (kći Deana i Katarine).

07. studenoga u sisačkoj su bolnici rođeni Dorotea Arbanas (kći Maria i Anite) i Viktor Varga (sin Daria i Ljiljane).

08. studenoga u bolnici u Sisku rođeni su Korina Kralj (kći Tomislava i Davorke), Tena Dijanić (kći Jadranka i Marine), David Kolar (sin Zvonimira i Mihaele) i Mila Kolar (Igora i Slađane).

09. studenoga u sisačkoj su bolnici rođeni Rene Božić (kći Ivora i Ivane) i Emil Mehinović (sin Elmina i Ghade).

10. studenoga u bolnici u Sisku rođeni su Matko Tonković (sin Tomislava i Marije) i Lena Lepesić (kći Ksenije).

12. studenoga u sisačkoj su bolnici rođeni Marko Brajčić (sin Ivana i Maje), Luka Jakšić (sin Damira i Svjetlane) i Nika Tunanović (kći Ljilje).

Izmjene i dopune molimo dan nam šaljete na mail info@sisak.info

Komentirajte